Duo Sessies

Een diepe duik in jouw helingsproces met 2 healers (Tessa en Stephanie Ayra)

Een duo sessie is een krachtige en liefdevolle healing van twee uur waar we met z’n drieën diep in jouw helingsproces duiken. Tijdens de sessie laten wij ons geheel leiden door onze gidsen zodat dat mag gebeuren wat voor jou proces op dat moment nodig is. We gebruiken daarbij een mix van tools zoals channeling, healing, reading, regressie en opstellingen- en innerlijk kind werk. Zo ontstaat een krachtige sessie waarbij delen van jou geheeld, getransformeerd en geactiveerd worden. Een prachtig cadeau aan jezelf en jouw ascentieproces.

Tijdens de sessie worden we begeleid door vele liefdevolle lichtwezens. Hierin werken wij niet met vaste gidsen en staan wij altijd open voor datgene wat zich aandient. Een aantal gidsen en/of ET’s waarmee wij veel werken zijn Hilarion, Jeshua, Maria Magdalena en de draken, reuzen, engelen, Mantids, Andromedanen en Arcturianen.

 

Wat is de meerwaarde van twee healers i.p.v. één?
Allereerst krijg je twee healings in één waardoor er binnen korte tijd meer aan jouw gewerkt kan worden. Daarnaast zorgt de samenwerking voor de aanwezigheid van meer expertise en daarmee de combinatie van verschillende healingtools. Ook ontstaat er zo bedding en veiligheid voor jouw proces waarbij spiegelen, ‘space-holding’, uitleg geven en steun en troost bieden op een natuurlijke manier tussen ons stroomt.

 

Is het mogelijk om de sessie te starten vanuit een persoonlijke vraag?
Ja, de sessie kan altijd gestart worden vanuit een persoonlijke vraag of wens maar weet wel dat jouw ziel leidend is aan het proces. Het kan dus heel goed mogelijk zijn dat de vraag waarmee je naar de sessie bent gekomen niet datgene is waarmee (hoofdzakelijk) gewerkt zal worden.

 

Wat mag ik meenemen?
Draag comfortabele kleding waarin je goed tot rust kan komen maar je ook vrij kunt bewegen. Neem tevens een schrift en pen mee zodat jij de nodige dingen voor jezelf kunt opschrijven. Het is heel goed mogelijk dat de je gedurende sessie een aantal oefeningen mee zult krijgen naar huis. Het is ook toegestaan om de sessie via jouw telefoon (bijv. met een voice recorder) op te nemen.

 

Overig
Probeer voor en vooral na de sessie voldoende rust in te bouwen. De sessies hebben een diepe werking en kunnen een grote indruk achterlaten waardoor tijd nodig is voor integratie.
Als er naderhand nog een enkele vraag is kan deze altijd gesteld worden via de mail aan zowel Stephanie als Tessa.

Het is aan te bevelen, maar niet verplicht, om voor de start van deze sessie minimaal 1 sessie bij Stephanie dan wel Tessa gedaan te hebben of van te voren een gezamenlijk intake gesprek te doen met Stephanie en Tessa tezamen (via Zoom). Dit intakegesprek duurt 30 minuten en de kosten hiervoor bedragen 60 euro.

Daarnaast vragen we je bij de aanmelding in de mail toestemming te geven voor intercollegiaal overleg tussen Stephanie en Tessa zodat wij al bekende informatie (vanuit eerdere sessies met Stephanie dan wel Tessa) tussen elkaar kunnen delen. Zo zorgen we ervoor dat we bij de start van de sessie een beter beeld van jouw huidige ontwikkeling hebben waardoor we sneller en doelgerichter kunnen werken.

 

Duur

Een sessie duurt ca. 2 uur.

 

Kosten
280 euro. Gelieve contant mee te nemen.


Locatie
Centrum Nieuwe Aarde. Velperengh 2b, Doorn

 

Aanmelden kan via een mail naar:
Info@buitengewoonaards.nl of tessa@amayahealing.nl 

 

Annuleren is gratis tot 2 dagen van tevoren. Annuleer je later door omstandigheden? We zullen altijd proberen iemand anders blij te maken met je plekje. Lukt dit dan hoef je niet te betalen. Wordt je plekje niet opgevuld, dan betaal je 100%

 

Over ons:

Stephanie Ayra heeft de laatste jaren op vele vlakken ervaring opgedaan om haar missie op aarde in het Ascensie proces te kunnen starten. Haar lichtwerk bestaat uit het begeleiden van lichtwerkers d.m.v. Regressie, Astrale Reizen, E.T. Healing, Reading, Coaching, Opleidingen en Workshops. Ze staat in nauw contact met haar Andromedaanse sterrenvrienden om haar taak als begeleider en teacher voor Lichtwerkers te leven.

Tessa heeft zich de afgelopen maanden ontwikkelt tot een volledig channel in spraak, automatische schrift en als healer na al een zeer lang spiritueel pad te hebben bewandeld. Zij staat in nauw contact met Yeshua en Maria Magdalena die haar begeleiden in haar taak om het Licht op aarde te laten schijnen. Als healer werkt zij graag samen met de Arcturianen en de Mantids.