Wie ben ik

Mijn naam is Stephanie Prinsenberg. Fijn dat je interesse hebt om te lezen wie ik ben en hoe ik tot mijn huidige staat van Zijn ben gekomen. Graag vertel ik je daarvoor kort over mijn pad naar mijn lichtwerk. 

Mijn gehele leven heb ik al een gevoel gehad als; er moet meer zijn dan dit, ik zie nog niet het hele plaatje, iedereen is anders, ik voel met nergens echt "passen", maar antwoorden of verklaringen voor dat gevoel heb ik nooit kunnen vinden.

Nu al weer heel wat jaren geleden ben ik getroffen door een zware burn-out en kwam ik tot stilstand. Tot dat moment was ik voornamelijk werkzaam in diverse commerciële management functies bij verschillende bedrijven. Om uit dat zwarte gat (zoals deze burn-out voelde) te kunnen komen, greep ik mij vast aan de meest voor de hand liggende hulpverlening en volgde ik het geijkte pad. Via de huisarts kwam ik bij een psycholoog terecht. Bij deze psycholoog kwamen er veel emoties vrij, iedere sessie vloeiden er tranen. Ik bleef echter steken en er veranderde weinig aan mijn situatie. Onderliggend voelde ik steeds dat er iets anders was of nodig was, maar wat "dat" was, daar kon ik niet bij komen.

Mensen uit mijn omgeving adviseerden mij om het eens in het “alternatieve circuit” te gaan zoeken. Door hen op het spoor van een aantal mogelijkheden gezet, ben ik gaan zoeken op het internet naar de diverse vormen van alternatieve therapie. Zo zocht ik onder andere op regressie therapie, omdat ik hierover veelbelovende verhalen had gehoord. Ik ben bij het bezoeken van de diverse websites van behandelaars die werken met regressietherapie, gaan afstemmen op mijn gevoel, waar voelde ik mij fijn bij, welke benadering of welk verhaal raakte iets in mij. Bij de therapeut die voor mij het beste voelde, heb ik een afspraak gemaakt en daar is mijn weg uit het zwarte gat omhoog begonnen.

Vanaf de eerste sessie heb ik een gevoel van bewustwording ervaren. Bewustwording staat sindsdien centraal in mijn ontwikkeling. Ik werd mij vooral bewust van mijn pad, dat er eigenlijk altijd al lag, maar welke tot dat moment min of meer in de schaduw was gebleven. Ik kreeg door dat ik mij mocht gaan richten op spirituele ontwikkeling en vanaf dat moment kwam alles en dus ook mijn herstel in een stroomversnelling. Ik hervond mijn diepe wens iets voor anderen te betekenen. Iets dat ik altijd wel gevoeld had, maar waarvan ik nooit wist hoe ik dit dan zou kunnen doen en waarmee. Een vuur laaide in mij op en dat vuur is sindsdien sterker en sterker gaan branden.

Na enkele regressie-sessies, waarin ik mijn nieuwe pad helder kreeg en het bewustzijn in mij ontwaakte, ben ik mij gaan richten op het volgen van opleidingen, waarmee ik in staat zou worden gesteld voor anderen te doen wat mij gegeven was of eigenlijk wat mij in staat had gesteld mezelf te helpen. Deze opleidingen hebben mij geholpen verder te herstellen en mijn ware doel in dit leven steeds meer concreet te maken.  

Sindsdien weet ik dat ik een keuze heb, wij zijn allen vrije zielen met een eigen pad, een eigen doel. Ik help nu hen, die graag hun eigen pad en oorspronkelijke doel hier op aarde willen terugvinden. Ik help nu hen met helen, met ontwikkelen en met weer Zijn wie ze diep van binnen altijd al zijn geweest. Ontdek en leef je Ware Zelf.

 

Stephanie Ayra.

 

Opleidingen 

- Spiritueel Gezinscoach

- Spiritueel Gezinstherapeut

- Trance Mediumschap

- Multidimensionaal Bewustzijn

- Regressie- en Reïncarnatietherapie

- Mediumschap en Trance Healing Basis

- Mediumschap en Trance Healing Verdieping en Transformatie

- Mediumschap en Trance Healing     Therapeut

- Trance Mediumschap

- Paramedisch en Psychosociaal Mediumschap

 

Stages

- Opleiding Spiritueel Gezinscoach

- Opleiding Spiritueel Meesterschap

- Opleiding Mediumschap en Trance Healing Basis