Open sessies - Ascensie Begeleiding

Jouw persoonlijke Ascensieproces, daar draait het hier om.

Je bent bewust van het huidige ascensie proces waar de aarde en de mensheid zich in bevindt, omdat je een bewuste lichtwerker bent of dat net ontdekt hebt. Je hebt jouw bewustzijn reeds ontwikkeld of je bent gewoon "wakker". Elk individu mag in deze tijd kiezen om fysiek te ascenderen en zal in het proces naar ascensie "energetische" hulp ontvangen van de lichtwereld en zijn/haar gidsen. Er is naast dat ook "fysieke" hulp nodig in de vorm van allerlei therapievormen om allerlei lagen te helen, te transformeren en jouw bewustzijn te verhogen naar een 5 dimensionaal bewustzijn, waardoor je uiteindelijk steeds dichter bij je oorspronkelijke zelf komt, je Hoger Zelf. Het uiteindelijke doel is jezelf in fysieke vorm te verankeren in de 5e dimensie hier op aarde. Ook wel het Christus Bewustzijn genoemd.

Ik begeleid jou tijdens deze sessies d.m.v. Channeling, healing, regressie, coaching, reading, innerlijk kind werk, opstellingen, trance-reizen, astrale reizen tbv oorsprong/missie en activaties/downloads/transmissies.

Ascensie therapie werkt het beste als we een traject aangaan. Dat betekent dat we regelmatig een sessie hebben om jouw proces zo goed mogelijk te ondersteunen en jouw transformatie naar een 5 dimensionaal bewustzijn te verwezenlijken. De tijdsduur van deze sessies zullen variëren, naar gelang wat wanneer nodig is. Kijk op de tarieven pagina voor de bijbehorende tarieven.