De Blauwdruk van jouw Ziel

Ontdek je oorspronkelijke Zijn en laat je leven meer stromen.

 

Het laten maken van Zielsblauwdruk, wat houdt dat in? 

Om te achterhalen wie jij in essentie bent, ga ik in jouw Akasha Bibliotheek. In jouw Akasha ligt alles opgeslagen wat jouw Ziel in zich draagt. Van het eerste moment dat jouw Ziel vanuit de Bron is ontstaan, alle levens die je tot nu toe hebt geleefd, maar ook alles wat je tussen de levens hebt gedaan. Waar komt jouw Ziel vandaan, waar ligt dus jouw oorsprong? Welke gaven en eigenschappen heeft jouw Ziel vanuit de bron meegekregen? Welke ervaringen heb jij als Ziel opgedaan die positieve, maar dus ook negatieve invloed heeft gehad op jouw Zijn?

Al jouw oorspronkelijke gaven en ziel eigenschappen zijn te achterhalen en kunnen, wanneer inzichtelijk, jou in het huidige leven helpen om de juiste positieve keuzes te maken. Leven volgens jouw oorspronkelijke blauwdruk, betekent dat je leven gaat stromen en dat je gelukkiger in het leven komt te staan. Je leert wat negatieve keuzes zijn voor jou die jouw leven stagneren en blokkades opleveren.

Naast dat ik jouw oorspronkelijke gaven en ziel eigenschappen achterhaal, zal ik jouw proces ondersteunen door op zoek te gaan naar negatieve keuzes die gemaakt zijn in het verleden en die tot op de dag van vandaag nog steeds invloed hebben op jouw leven nu. Ik zal die vervolgens voor jou "wissen" en "opruimen" zodat je met een schone lei verder kunt.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Je vraagt bij mij een Zielsblauwdruk Reading aan.
  • Ik stuur je een mail waarin ik aangeef wat ik nodig heb om de Zielsblauwdruk te kunnen maken.
  • We plannen een afspraak in voor de bespreking van de Blauwdruk Reading (in mijn praktijk in Doorn of online). Deze afspraak duurt 1,5 a 2 uur en kan worden opgenomen.
  • Ik stuur je een betaalverzoek voor 120 euro. Ik zal na betaling daarvan de blauwdruk uit gaan werken en het zo nodige clearing werk uitvoeren.
  • Naast het bespreken van wat de Akasha duidelijk heeft gemaakt, zal ik tijdens de afspraak jou door middel van coaching en reading helpen hoe jij je blauwdruk hier in dit leven kan gaan leven. Om positieve keuzes te maken, in lijn met je blauwdruk. En je leven zodoende weer, in blijdschap en overvloed, te laten stromen.
  • Aan het einde van deze afspraak betaal je d.m.v. een tikkie of contant de overige 130 euro.
  • Je kan ervoor kiezen om op een later moment nog een aanvullend coaching en reading gesprek te boeken. Dit gesprek zal jou helpen om theorie van de blauwdruk nog meer in het dagelijkse leven te gaan integreren. Dit gesprek duurt ca. 1,5 uur en kost 130 euro incl. btw.

 

Wat kost het?

Blauwdruk incl. uitwerken en  de bespreking:  € 250,- (incl. btw) 

Verdeeld over 120 euro voorafgaand aan het uitwerken van de Zielsblauwdruk en 130 euro aan het einde van de bespreking van de Zielsblauwdruk.

Een factuur kan op verzoek gemaakt worden.

 

Het aanvragen van een Zielsblauwdruk Reading kan via: Contact