Nieuw: Multi Dimensionaal Bewustzijn Traject (vanaf 5 september)

Multi Dimensionale Opstellingen (Solo of Duo)

Loop je op een of andere manier vast en heb je het idee dat de oorzaak wel eens zou kunnen liggen in familiesystemen of zielsafspraken/verhoudingen, dan kunnen we d.m.v. een opstelling duidelijkheid krijgen en kunnen verstrengelingen of lijnen gecleard worden.

Wanneer duidelijk wordt dat jouw probleem of blokkade te maken heeft met zogenaamde familiesystemen (dit betreft niet geleerde lessen die meerdere levens blijven terugkeren binnen een familielijn), je kunt hierbij denken aan erfelijke ziektes, verslavingen maar ook misbruik, financiële problemen en geweld, kunnen wij werken met familieopstelling. Dit gebeurt meestal met behulp van edelstenen waarmee wij een opstelling van jouw familie maken, maar er zijn ook andere methoden. Ik maak dan contact met de diverse energieën hiervan om duidelijkheid te krijgen hierover. Het kan hier gaan om levende of al overleden familieleden. Wanneer je deze lessen kunt herkennen en erkennen, kun je ze ervaren en transformeren waarna ze kunnen worden losgelaten. Deze lessen zullen dan niet meer terugkeren in de familielijn.

Een Multidimensionale Opstelling is een opstelling die volledig vanuit het veld en de gidsen geleid wordt. Wij, Tessa en ik, staan tijdens de opstelling in verbinding met het veld en de gidsen om zo een zo zuiver mogelijke opstelling te bewerkstelligen.

Solo Opstelling

Opstelling met mij met behulp van edelstenen of vloerankers.

Duur: ca. 2 uur

Kosten 2 uur tarief = 155 incl. btw

Duo Opstelling

Opstelling m.b.v. vloerankers met Tessa en ik waarin wij afwisselend representant en begeleider zijn. Meerdere blokkades en vraagstukken kunnen in deze vorm getransformeerd worden.

Duur: ca. 2 uur

Kosten: 280 euro (cash meenemen s.v.p.)