Opstellingen 

Transformatie van geziene en ongeziene patronen.

Heb jij een verlangen, maar lukt het je niet om dat verlangen te verwezenlijken? Zijn er duidelijke of onduidelijke blokkades die je op een of ander manier tegenhouden om die verlangens te manifesteren? Dan is een opstelling een heel mooi middel om beweging hierin te brengen. 

Loop je op een of andere manier ergens mee vast en wil je onderzoeken of de oorzaak wel eens zou kunnen liggen in familiesystemen of zielsafspraken/verhoudingen, dan kunnen we d.m.v. een opstelling duidelijkheid krijgen en kunnen verstrengelingen of lijnen gecleard worden. Transformatie in jouzelf vind dan plaats.

Wanneer duidelijk wordt dat jouw probleem of blokkade te maken heeft met zogenaamde familiesystemen (dit betreft niet geleerde lessen die meerdere levens blijven terugkeren binnen een familielijn), je kunt hierbij denken aan erfelijke ziektes, verslavingen maar ook misbruik, financiële problemen en geweld, kunnen wij werken met familieopstelling. Dit kan gebeuren met behulp van edelstenen waarmee wij een opstelling van jouw familie maken, maar het kan ook met vloerankers. Ik maak dan contact met de diverse energieën om duidelijkheid te krijgen. Het doel van opstelling is het verkrijgen van duidelijkheid, inzichten en transformatie.

Opstelling 

Opstelling met mij met behulp van edelstenen of vloerankers.

Duur: ca. 1,5 a 2 uur

Kosten: tussen de 135 en 160 euro incl. btw

Multi Dimensionale Duo Opstelling

Een Multidimensionale Opstelling is een opstelling die volledig vanuit het veld en de gidsen geleid wordt. Wij, Tessa en ik, staan tijdens de opstelling in verbinding met het veld en de gidsen om zo een zo zuiver mogelijke opstelling te bewerkstelligen. Wij krijgen aanwijzingen en sturing van jouw gidsen en de collectieve gidsen. Channeling van een gids of familielid kan ook voorkomen tijdens de opstelling.

Opstelling m.b.v. vloerankers met Tessa en ik waarin wij afwisselend representant en begeleider zijn. Meerdere blokkades en vraagstukken kunnen in deze vorm getransformeerd worden.

Duur: ca. 2 uur

Kosten: 280 euro (cash meenemen s.v.p.)