Reading / Akasha Reading

Readen is het helder waarnemen van jouw energie en jouw auraveld wat allerlei informatie bevat. Door mijn helderziendheid kan ik die informatie lezen en vertalen naar bruikbare inzichten en uitleg voor jou. Aanvullend maak ik contact met jouw ziel en jouw gidsen die de benodigde informatie of aanvulling kunnen geven.

Voor een volwassene is een reading een heel mooie manier om inzichten te krijgen over vragen waar jij mee loopt. Ik maak contact met jouw energie en jouw gidsen / Hoger Zelf en kan zodoende heel veel te weten komen over jouw essensie of jouw vraagstukken. Een reading geeft inzichten en richting. Als je een afspraak bij mij maakt voor je kind, is een reading een fijne mogelijkheid. Voor de reading maak ik contact met de energie, Ziel en gidsen / Hoger Zelf van je kind en kan zodoende inzichten en antwoorden krijgen. Deze readingen kunnen ook heel goed op afstand gedaan worden. Het is niet perse nodig om met je kind langs te komen. Er is een foto en een geboortedatum nodig.

1-weg reading:

Er is bij deze reading sessie geen vraagstelling vanuit jou. Deze sessie bevat 3 lees/contactmomenten:

1. Het lezen van jouw auraveld/energieveld, wat veel informatie en inzichten kan geven over jou.

2. Contact met jouw Ziel en ontvang daarvan de nodige informatie.

3. Contact met jouw gidsen en vertaal wat ze jou te vertellen hebben.

 

2-weg reading

Jij hebt een of meerdere vragen die je bezig houden. Ik zal contact maken met jouw energieveld, jouw Ziel en jouw gidsen om zo de nodige duidelijkheid te krijgen en jouw antwoorden en inzichten te kunnen geven.

 

Akasha reading

Bij een akasha reading zal ik jouw Akasha bibliotheek raadplegen om antwoorden te vinden over jouw vraagstuk. Dat kan ook voor jouw kind of jullie onderlinge vragen. In jouw akasha biblotheek liggen al jouw eerdere ervaringen , zielsafspraken en jouw zielsblauwdruk opgeslagen.