Ik verhuis naar een nieuwe locatie vanaf 1 maart. Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b in Doorn

Intuitieve Bedrijfsondersteuning

Veranderende tijden

Bent u eigenaar van een bedrijf?  Misschien bent u al langer bezig in uw bedrijf met mensen helpen op wat voor manier dan ook. Maar op een of andere manier klopt er iets niet meer en weet u dat er verandering nodig is. Dat kan te maken hebben met de veranderende tijd die te maken heeft met het Ascensieproces van de aarde. Misschien bent u bekend met de Ascensie, misschien niet. Maar het is nou juist daarom dat er iets niet meer loopt, zoals het altijd gelopen heeft.

Ascensie

Langzaam evolueren we naar een andere manier van leven. De wereld veranderd, de mensen veranderen. We gaan naar een veel bewustere en gebalanceerde samenleving toe. Een oud (duaal) tijdperk wordt afgesloten en een nieuw (gebalanceerd) tijdperk breekt aan. U wilt groeien in bewustzijn en met uw bedrijf of afdeling meegroeien naar de nieuwe manier van werken en leven. Ik combineer mijn ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en mijn heldervoelende vermogens op die wijze, dat ik u en uw bedrijf begeleiden kan naar die nieuwe manier van werken en leven en dat u met uw bedrijf een prachtige nieuwe weg in kan slaan.

 

Mogelijkhededen zijn:

- Coaching / begeleiding in uw persoonlijke proces

- Coaching / begeleiding in het groeien met uw bedrijf naar de nieuwe tijd

- Coaching / begeleiding van uw team / medewerkers

- Coaching in intuïtief zaken doen

 

Tarieven

Er is geen vast traject te bepalen, want ieder bedrijf is anders en ieder zijn persoonlijke proces is anders. Daarom werk ik met tarieven per afspraak.

Afspraken kunnen plaatsvinden bij mij in Doorn (Sandenburgerlaan 6) of ik kom voor de afspraken uw kant op.

 

€ 100  - Kennismaking/intake  1 a 1,5 uur

€ 125  - Sessie van een uur          

€ 225  - Sessie van 2 a 2,5 uur             

€ 650  - Dagtarief bij meerdere sessies personeel (9.00 - 16.00)

€    75  - Reistijd per uur

€ 0,35 - Vergoeding per km

Bovenstaande bedragen zijn excl. BTW

Intuïtie

Intuïtie is iets weten op gevoel, een functie waar elk mens mee geboren wordt, maar wat gaandeweg steeds heeft verloren van ons 'ratio'.

Intuïtie betekent letterlijk in het Latijn ‘innerlijk weten’.  Intuïtie wordt ook vaak omschreven als iets weten zonder er over na te denken. 

In deze veranderende tijden gaan we meer en meer werken met ons gevoel en zal het gevoel, de intuïtie steeds meer gaan overnemen van denken.