Intuitieve Bedrijfsondersteuning

Veranderende tijden

Bent u eigenaar van een bedrijf?  Misschien bent u al langer bezig in uw bedrijf en help u medemensen op wat voor manier dan ook. Maar op een of andere manier klopt er iets niet meer en weet u dat er verandering nodig is. Grote kans dat dit met de veranderende tijd van het Ascensieproces van de aarde te maken heeft. Misschien bent u bekend met de Ascensie, misschien niet. Maar het is nou juist daarom dat er iets niet meer loopt, wat altijd gelopen heeft. Het is nou juist dat dat je voelt dat je iets anders wil, of dat er iets anders nodig is.

Ascensie

Langzaam evolueren we naar een andere manier van leven. De wereld veranderd, de mensen veranderen. We gaan naar een veel bewustere en gebalanceerde samenleving toe. Een oud (duaal) tijdperk wordt afgesloten en een nieuw (gebalanceerd) tijdperk breekt aan. U wilt groeien in bewustzijn en met uw bedrijf of afdeling meegroeien naar de nieuwe manier van werken en leven.

Begeleiding

Ik combineer mijn ruim 25 jaar ervaring in het bedrijfsleven en mijn heldervoelende vermogens op die wijze, dat ik u en uw bedrijf begeleiden kan naar die nieuwe manier van werken en leven en dat u met uw bedrijf een prachtige nieuwe weg in kan slaan. Ik kan u en/of uw medewerkers begeleiden in de individuele processen om zo een ieder meer en meer in hun kracht te laten staan. Wanneer blokkades en belemmerende overtuigingen geheeld worden, ontstaat er een steeds vrijer persoon die gelukkig en krachtig in het leven staat.

 

Mogelijkhededen zijn:

- Coaching / begeleiding in uw persoonlijke proces

- Coaching / begeleiding in het bewegen met uw bedrijf naar de nieuwe tijd

- Coaching / begeleiding van uw team / medewerkers

- Coaching in intuïtief zaken doen

 

U kunt mij ook inhuren als spreker op evenementen op gebied van bewustzijnsverruiming en spiritualiteit.

 

Afspraak

Wilt u graag een afspraak maken voor een kennismaking, neemt u dan s.v.p contact met mij op door een mail te sturen naar info@buitengewoonaards.nl

 

Hartelijke groet,

Stephanie Ayra Prinsenberg

 

Tarieven voor bedrijven 

Er is geen vast traject te bepalen, want ieder bedrijf is anders en ieder zijn persoonlijke proces is anders. Daarom werk ik met tarieven per uur of dag.

Afspraken kunnen plaatsvinden bij mij in Doorn (Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b) of ik kom voor de afspraken uw kant op.

 

€ 100  - Kennismaking/intake  1 a 1,5 uur

€ 125  - Sessiekosten per uur                      

€ 750  - Dagtarief bij meerdere sessies personeel (9.00 - 16.00)

€    75  - Reistijd per uur

€ 0,35 - Vergoeding per km

Bovenstaande bedragen zijn excl. BTW

Lezing / Q&A  op locatie of evenement - prijs op aanvraag