Locatie: Centrum Nieuwe Aarde

Mijn praktijk is gevestigd in Doorn in Centrum Nieuwe Aarde. Daar worden ook alle opleidingen en events gehouden. Een mooie warme ruimte met een hele fijne energie.

Adres:

Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, 3941 BZ, Doorn

Parkeren voor sessies:

Neem niet de afrit van het Shell station, maar rij de straat Velperengh in. Aan de rechterkant achter het Shell station vind je een grijs verzamelgebouw (zie ter verduidelijking de afbeelding hieronder op deze pagina)

Rij door het hek en dan onder het pand door en parkeer bij bordje "Centrum Nieuwe Aarde".

Als deze plek bezet is, parkeer bij een bordje Bezoeker 2b. Als deze ook bezet zijn, parkeer bij een bordje Bezoeker 2a.

Gelieve niet bij bordjes parkeren van een ander bedrijf.

Parkeren voor opleidingen, events en cirkels:

Door de weeks overdag kunnen bovenstaande plekken bezet zijn. Je vind dan voldoende aanvullende parkeerruimte aan het einde van de straat links: Parkeerplaats Gimborn Bomenmuseum.

Openbaar Vervoer:

Buslijn 50 Utrecht-Woudenberg . Uitstappen bij Halte Stamerweg

Bel aan bij:

Centrum Nieuwe Aarde/Praktijk Buitengewoonaards. Ik laat je via de intercom binnen.

Links de trap op. Boven aan de trap 2 keer naar links. Aan het einde van de gang is het de rechter deur. Er zijn zowel beneden als boven toiletten.

Als je iets te vroeg bent voor een sessie, kan het zijn dat ik nog in sessie zit of dat ik me aan het voorbereiden ben. Je kan dan even wachten op de stoel bij de deur boven, ik kom je ophalen.

 

Huren van Centrum Nieuwe Aarde

De ruimte van Centrum Nieuwe Aarde is ook te huur voor sessies, workshops, opleidingen, lezingen of events. Neem contact op voor meer informatie: stephanie-ayra@centrumnieuweaarde.nl

 

Klik hier om naar de website van Centrum Nieuwe Aarde te gaan.