Quantum Regressie Therapie  /  Oorsprong en Missie Reis (met gidsontmoeting)

Regressie therapie, maar dan anders. Het teruggaan naar levens, ongeacht waar deze hebben plaatsgevonden. Op aarde, in de aarde of op andere plekken in dit universum of in andere unversa.

Ben je nieuwsgierig naar vorige levens op aarde of op andere plekken dan op het aardoppervlak? In deze regressie sessies kan je er naar toe gaan en het echt herbeleven en ervaren. Als er vorige levens op de aarde zijn geweest, die belangrijk zijn voor jou om naar toe te gaan, zal de gids daar je ook naar toe leiden.

In een Oorsprong en Missie Reis kan je ook terug naar je oorsprong: Wie ben ik werkelijk? Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier? Wat is mijn hoofdtaak? Waar ligt mij zielspad? Vele lichtwerkers ontdekken d.m.v. deze regressies hun pad en hun doel.

We starten de reis met een ontmoeting met één van je gidsen. Vaak is dit moment van herkenning of een emotioneel weerzien. Deze gids zal je, naast mij, verder begeleiden in je regressie en je meenemen naar daar, waar voor jou de antwoorden liggen. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan je gids. Er is tijd voor 4 a 5 levens of vraagstukken te onderzoeken. 

D.m.v. deze regressies kan je diverse blokkades en/of overtuigingen transformeren, waardoor je grote stappen in je ontwikkeling kan maken. Het hogerbewustzijn en de 5e dimensie komt zo steeds dichterbij.