Een ruimte nodig voor een workshop, sessies of opleiding? Centrum Nieuwe Aarde is ook te huur.

Op weg naar je Hoger Zelf - Activatie en Transformatie dagen

De aarde en de mensheid is aan een grote evolutie bezig. We zijn op weg naar een nieuwe tijd, een nieuwe manier van leven. We leven in een eindtijd waarin we alles mogen opruimen van duizenden jaren, zodat we weer in onze volledige potentie mogen gaan komen, ons Hoger Zelf.

Deze individuele paden mogen wij allemaal gaan lopen en daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Wat je frequentie enorm verhoogd, is het in verbindende groepen samenkomen waar de frequentie hoog is en waar heling, transformatie en activatie plaats kan vinden. Op weg naar een nieuwe manier van leven hier op aarde. Deze "Op weg naar Je Hoger Zelf" dagen zijn daarvoor bedoeld. We gaan deze dag vooral het spirituele lichaam voeden met meerdere transmissies, downloads en activaties. We laten oude overtuigingen en blokkades los en transformeren het naar een hoger zijn hier op de aarde.

De groepen tellen 8 tot 10 deelnemers en worden begeleid door Tessa en mijzelf (zie info over ons onderaan deze pagina)

Tessa en ik worden ondersteund door vele liefdevolle lichtwezens (Opgestegen Meesters, (Aards) Engelen, Buitenaardsen, Elementalen, Reuzen en Draken) om je te helpen helen en waar d.m.v. Healing, Activaties en Transformaties je weer een stuk dichter bij je grootste en hoogste potentieel komt. Het is daarnaast ook een dag om te delen en in liefdevolle verbinding samen te zijn.

 

De dagen zijn los te boeken:

Op zondagen op de volgende data:

- 8 oktober 2023  (VOL)

Begin 2024 worden weer nieuwe dagen gepland.

 

  • Locatie: Centrum Nieuwe Aarde. Velperengh 2b in Doorn.
  • Tijd: 10:30 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 10.00
  • Groep telt 8 - 10 deelnemers
  • Investering: 130 euro per dag, contant bij aankomst.
  • Overig: Voor koffie, thee en kleine versnaperingen wordt gezorgd. 
  • Zelf meenemen: Eigen lunch, flesje water, pen en papier, sloffen/dikke sokken. Draag gemakkelijk zittende kleding.

 

Opgeven kan via een mail naar een van ons:

- Stephanie Ayra  info@buitengewoonaards.nl

- Tessa                     tessa@amayahealing.nl

 

Annuleren is gratis tot 2 dagen van tevoren. Annuleer je later door omstandigheden? We zullen altijd proberen iemand anders blij te maken met je plekje. Lukt dit dan hoef je niet te betalen. Wordt je plekje niet opgevuld, dan betaal je 100%

 

Over ons:

Stephanie Ayra: Ayra is hier op aarde om Lichtwerkers en het Ascensieproces op allerlei manieren te ondersteunen. Dat doet ze d.m.v. Regressie, Reading, ET Healing, Channeling en Astrale Reizen. Daarnaast geeft ze diverse Multidimensionale Opleidingen, Workshops en Cirkels. Ze werkt veel samen met haar Andromedaanse sterrenfamilie, Hilarion, Reuzen, Draken en de MantidsWoorden die bij haar passen zijn verbinding, gelijkheid, liefde en kracht. Zij werkt inmiddels geruime tijd met een uitgebreid multidimensionaal healingteam samen.

Tessa heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een volledig channel in spraak en healer, na al een lang spiritueel pad te hebben bewandeld. Zij werkt inmiddels geruimte tijd met een uitgebreid multidimensionaal healingteam samen. Zij staat in nauw contact met Yeshua en Maria Magdalena die haar begeleiden in haar taak om het Licht op aarde te laten schijnen.