Let op: Ik zit op een nieuwe locatie: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b in Doorn

Astrale Reis en Healing Cirkels

Een Astrale Reis en een Multi Dimensionale Healing in groepsverband onder begeleiding van Stephanie en nog een andere healer en een of meerdere gidsen naar bijzondere plekken in het universum.

We starten met gezamelijk het veld neerzetten zetten en de gidsen uitnodigen. Vervolgens ontvang je een Derde Oog Activatie. Je begint daarna de reis met een gidsontmoeting. Deze gids die je ontmoet, begeleid jou op de astrale reis die je gaat maken. Ook is er de mogelijkheid vragen stellen aan je gids. Vragen die voor jou belangrijk zijn op dat moment. 

Na de reis ontvang je een MD-Healing die complementair is aan de reis die je gemaakt hebt en de informatie die je van je gids hebt gekregen. Er is ruimte om te delen en vragen te stellen.

Geplande cirkels:


      • Vrijdagavond 24 maart 2023         Jade Healing Tempel in Telos (met Tessa)     max. 12 deelnemers (Nog 6 plekken beschikbaar)

      Locatie voor bovenstaande cirkel: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

      Tijden: 19.00 - 22.00 (Vanaf 18.40 inloop)

       


      • Vrijdagmiddag 14 april 2023         Andromeda Melkweg            max. 6 deelnemers 

      Locatie voor bovenstaande cirkel: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

      Tijden: 13.30 - 16.30 (Vanaf 13.10 inloop) 

       


      • Vrijdagavond 14 april 2023       Draken Reis (met Christophe)     max. 12 deelnemers 

      Locatie voor bovenstaande cirkel: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

      Tijden: 19.00 - 22.00 (Vanaf 18.40 inloop)

       


      Agenda:

      Uitleg en intenties

      Derde Oog activatie/opschoning

      Astrale Reis 

      Deelronde reis

      Multi Dimensionale Healing 

      Deelronde healing

      Info:

      Kosten: 60 euro p.p. (contant of tikkie)

      Thee en koffie inclusief.

      Er zijn ligmatten, dekens en kussentjes aanwezig.

      Je kan natuurlijk ook je eigen spullen meenemen, als je dat fijner vind (en eventueel een oogkussentje)

      Draag makkelijk zittende kleding. 

       

      Opgeven kan via een mailtje: info@buitengewoonaards.nl

       

      Annuleren is gratis tot 2 dagen van tevoren. Annuleer je later door omstandigheden? Ik zal altijd proberen iemand anders blij te maken met je plek. Lukt dit dan hoef je niet te betalen. Wordt je plek niet opgevuld, dan betaal je 100%. 

      Healers:

      Stephanie Ayra: Ayra is hier op aarde om Lichtwerkers en het Ascensieproces op allerlei manieren te ondersteunen. Dat doet ze d.m.v. Regressie, Reading, ET Healing, Channeling en Astrale Reizen. Daarnaast geeft ze diverse Multidimensionale Opleidingen, Workshops en Cirkels. Ze werkt veel samen met haar Andromedaanse sterrenfamilie, Hilarion, Reuzen, Draken en de MantidsWoorden die bij haar passen zijn verbinding, gelijkheid, liefde en kracht.

      Tessa heeft zich de afgelopen maanden ontwikkelt tot een volledig channel in spraak, automatische schrift en als healer na al een zeer lang spiritueel pad te hebben bewandeld. Zij staat in nauw contact met Yeshua en Maria Magdalena die haar begeleiden in haar taak om het Licht op aarde te laten schijnen. Als healer werkt zij graag samen met de Arcturianen en de Mantids.

      Christophe is Opsteller, Dragon Healer, Coach, Lu Jong docent & reisbegeleider. Hij doceert Systemisch Werk binnen een coachopleiding en hij schrijft graag. Hij werkt in een ruimte waarin alles er mag zijn & woorden die bij hem passen zijn zuiverheid, ont-dekken, diepgang, essentie, liefde & magie.

      Madieke wonend in mooi Edam met mijn lief, twee prachtige dochters, 2 poezen en 2 konijnen. Opgeleid en gewerkt als docent kunst en dansmaker/choreograaf.

      Ik ben sinds mijn jonge jaren altijd bezig geweest met het verbreden van mijn kennis, wijsheid , ervaringen en eigen groei door veel te lezen, zelfscholing , het doen van lichaamsgerichte therapieën en het volgen van allerlei cursussen en opleidingen o.a. tot TRE provider (Tension release excercises) , tot therapeut Thaise yoga massage en Hypno Birthing practitioner. Met als grote deler een holistische kijk op de mens en de diepe wijsheid van het  lichaam.

      Sinds een paar jaar ben ik mijzelf aan het ontdekken in relatie tot heldere gaven , verschillende soorten energie werk, het besef van het grotere plaatje en de transitie waar wij nu als mens inzitten. Met Stephanie als mijn mentor :- )