Cacao Bliss Ceremonie / Innerlijke Reis

De Ceremonie

Tijdens een Cacao Bliss ceremonie reis je af naar de diepere lagen in jouw bestaan waardoor heling, verdieping, inzicht en/of transformatie kan ontstaan. Het wordt daarom ook wel het geneesmiddel van de ziel genoemd; het verruimd jouw bewustzijn waardoor het je helpt om naar jouw grootste potentieel te groeien.

Hoe gebeurt dit?

Cacao Bliss bevat een aantal substanties waardoor het onder de psychedelica valt. Psychedelica zijn geestverruimende middelen waardoor je de wereld anders meemaakt en je tijd en ruimte anders gaat waarnemen. In de volksmond wordt dit ook wel een ‘trip’ genoemd. Zo kun je dingen gaan zien, voelen of ruiken maar ook anders gaan denken en kijken naar bepaalde situaties in jouw leven.

Cacao Bliss bevat de volgende substanties: ceremoniële ruwe cacao, psilocybine (van truffels) en (Banisteriopsis) Caapi en kruiden en specerijen. Psilocybine is een natuurlijk, hallucinogeen voorkomende stof en wordt geproduceerd door honderden verschillende schimmels, waaronder ook paddenstoelen. Deze worden daarom ook wel ‘paddo’s’ genoemd. De omzetting in het lichaam werkt als agonist op de seretonine receptor waardoor deze wordt geactiveerd. Daarmee heeft het dus een vergelijkbare werking als de neurotransmitter serotonine in ons lijf. Caapi wordt van oorsprong gebruikt om ayahuasca te maken, wat wordt gezien als de ‘plantleraar’ onder de inheemse volkeren. Het gebruik van ayahuasca is in Nederland helaas verboden maar het gebruik van Caapi daarin tegen niet. Het is een natuurlijk product en werkt als monoamine oxidaseremmer (MAO-remmer) waardoor de afbraak van o.a. de neurotransmitters serotonine, noradrenaline en dopamine wordt geremd en de beschikbaarheid voor het zenuwstelsel verhoogd. Binnen Cacao Bliss zorgt Caapi er vooral voor dat het een meer controleerbare trip wordt in tegenstelling tot het gebruik van ayahuasca.

De combinatie van deze stoffen maakt het mogelijk om een prachtige reis in jouzelf te maken waarin je gedragen en begeleid wordt door de spirits van Cacao Bliss. De chocolaatjes die wij gebruiken tijdens de reis dragen warmte en liefde in zich en helpen de verbinding met je hart te stimuleren. De Heilige  Moeder Ayahuasca is wat deze chocolaatjes drijft. Het heeft een reflecterend effect en kan je helpen bij innerlijke heling, uit je hoofd en in je hart komen, inzicht, wijsheid en begeleiding over jouw pad. Cacao Bliss is raw, vegan, lactose-, gluten- en suiker vrij.

Let op, er zijn contra-indicaties

Ondanks dat psychedelica binnen de psychiatrie steeds meer vorm aannemen, moeten deze middelen wel onder supervisie van een behandelaar gebruikt worden als er sprake is van één of meerdere psychiatrische aandoeningen waarbij medicatie wordt gebruikt. Daarom is deelname niet mogelijk bij gebruik van de volgende middelen: SSRI’s, MAO-remmers, andere anti-depressiva en slaapmedicatie. Daarnaast is voorzichtigheid geboden als er sprake is van een hartproblemen, zwangerschap en het geven van borstvoeding. Overleg hiervoor met jou behandelaar. Wij gaan ervan uit dat jij hier zelf de verantwoording voor neemt.  

 

Wie begeleiden de dag?

De dag wordt begeleid door Stephanie Ayra. Daarnaast zal er tijdens de dag nog een andere space holder/healer aanwezig zijn, Wij zetten gezamenlijk met alle gidsen het Veld neer. Dat betekent dat we voor de dag contact maken met onze gidsen  om te onderzoeken welke multi-dimensionale wezens de dag gaan begeleiden. Dit kunnen een scala aan lichtwezens zijn zoals de Arcturianen, Plejades, Andromedanen, Engelen, Draken, Reuzen, Opgestegen Meesters etc. maar het kan ook heel goed dat we een diepere samenwerking met jullie eigen gidsen aangaan. Iedere groep die zich vormt is uniek en wij zullen ons hier in het moment op afstemmen. 

 

Hoe verloopt de dag?

De inloop is vanaf 12:00 uur en we starten om 12.30 uur met het drinken van een klein glaasje met Caapi paste.

We laten de Caapi een half uur inwerken waarin we:

-Uitleg over de reis zullen delen.

-Een intentieronde doen waarin iedereen zijn/haar intentie in het Veld neerzet.

-Een geleide meditatie vanuit het gidsenveld gegeven wordt

-Mogelijk zal Moeder Ayuahasca of een van de aanwezige gidsen ook nog willen spreken. Stephanie Ayra zal hem/haar dan channelen.

Vervolgens nemen we een chocolaatje en trekt een ieder een kaart voor de reis

Na ca. 15 a 30 minuten begint de bonbon zijn werk te doen en start je reis. De reis duurt meestal zo’n 3 tot 5 uur, afhankelijk van de individueel gekozen dosering en jouw lichaamssamenstelling.

Nadat je weer bent bijgekomen, nuttigen we gezamenlijk een maaltijd en is er tijd en om te delen. Het delen en uitwisseling met de begeleiders en/of andere deelnemers is volledig vrijwillig. We sluiten de dag om uiterlijk 20.00 af, maar voel je vrij om al eerder te gaan, als dat beter voelt voor jou.

 

Eerste keer

Als je voor de eerste keer aan een Cacao Bliss Ceremonie deelneemt, zullen we voor de betreffende dag een contactmoment hebben om eea te bespreken en door te nemen, zodat jij weet wat je te wachten staat en je ontspannen aan je reis kan beginnen.

 

Nazorg: bel/zoom moment

Tijdens de reis gebeurt er veel. Veel inzichten, veel beelden, veel gesprekken. Alles heeft tijd nodig om te kunnen "landen". Dat is ook de reden waarom we in de 2 weken na de ceremonie een bel/zoom moment afspreken, zodat we even na kunnen praten over de reis en je eventuele vragen kunt stellen.  Deze afspraak duurt een half uur tot een uur. Het helpt met integreren en zorgt er dus voor dat je dat uit de reis haalt wat voor jou op dit moment nodig was. 

 

Wat  moet ik weten?

Eten: wij verzorgen fruit, soep, brood en smeersels voor na de reis. Je bent van harte uitgenodigd om een klein beetje eten mee te nemen wat gedeeld mag worden (potluck) maar dit is niet verplicht. Fruit, salade, zoute knabbels en dadels doen het na een reis altijd goed.

Voorbereiding voor thuis: de mooiste en diepste reizen maak je op een lege maag. Maar als dat niet mogelijk is, eet dan in de ochtend iets lichts. Drink geen alcohol of koffie minimaal twee dagen voor de reis. Probeer zoveel mogelijk rust in te bouwen in de dagen voor en na de ceremonie.

Aanwezig zijn: matrassen, dekentjes, kussens en schaapjes. Je kunt uiteraard je eigen spullen mee nemen maar dit is niet noodzakelijk. Denk aan een oogmasker/oogzakje als je dat fijn vind tijdens reizen. Er is een altaar waar je een eventuele favoriete steen kan plaatsen.

Meenemen: pen/papier, flesje water, eventueel oogmasker/oogzakje, sloffen/warme sokken, draag comfortabele kleding, zo mogelijk laagjes i.v.m schommelende energie. Zeker aan het begin van de reis kan je het wat kouder hebben.

Wees welkom,

Liefs Stephanie Ayra & de Cacao Bliss spirits

 

Praktische info:

- De groep telt 3 tot maximaal 6 personen

- Tijden: 12.30 - 20.00 (vanaf 12.00 inloop)

- Locatie: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

- Kosten:

  • 1e keer: 250 euro

Kom je voor de eerste keer, dan ontvang je na aanmelding een tikkie voor 50 euro als aanbetaling. We plannen een contactmoment (telefoon, beeldbellen of Zoom) om kennis te maken, je vraag en doel voor de cacao bliss reis helder te krijgen en waarbij ik je eea kan uitleggen over de dag en de werking van de cacao bliss. Op de dag zelf betaal je dan nog 200 euro contant voor je deelname.

  • 2e keer en daaropvolgende keren: 200 euro (contant meenemen s.v.p.)

 

Komende data:

Zaterdag 16 maart   (uitverkocht - reservelijst)

Zondag 21 april

Zaterdag 15 juni          

Zaterdag 6 juli

Zaterdag 20 juli

 

Prive Ceremonies zijn ook mogelijk.

Neem s.v.p. contact op als je individueel, met partner of in prive groep wilt reizen.

 

Aanmelden:

Dit kan via een mail naar:

- Stephanie Ayra  info@buitengewoonaards.nl

 

Annulering:

Buiten 2 weken voor de ceremnie:

  • Bij eerste keer: Heeft het eerste contactmoment reeds plaatsgevonden, dan verlies je de 50 euro aanbetaling.
  • Bij 2e en daaropvolgende deelname: Annulering is gratis buiten 2 weken voor de ceremonie.

Binnen 2 weken voor de ceremonie:

  • Annuleer je binnen 2 weken voor de ceremonie, dan is het voor mij vaak moeilijk om jouw plek weer gevuld te krijgen. Als mij dit niet lukt, dan delen we de 200 euro deelname geld en suur ik je een tikkie voor 100 euro. Lukt het mij wel om je plak gevuld te krijgen, dan is de annulering kosteloos.

Stephanie Ayra: Ayra is hier op aarde om Lichtwerkers en het Ascensieproces op allerlei manieren te ondersteunen. Dat doet ze d.m.v. Regressie, Reading, ET Healing, Channeling en Astrale Reizen. Daarnaast geeft ze diverse Multidimensionale Opleidingen, Workshops en Cirkels. Ze werkt veel samen met haar Andromedaanse sterrenfamilie, Hilarion, Reuzen, Draken en de MantidsWoorden die bij haar passen zijn verbinding, gelijkheid, liefde en kracht. Zij werkt inmiddels geruime tijd met een uitgebreid multidimensionaal healingteam samen.