Een ochtend met de Natuurwezens - 5 juli

We zullen samenkomen in een groep van maximaal 12 mensen in de tuinen van Kraaybeekerhof in Driebergen om een diepere connectie met de natuurwezens tot stand te brengen en gaan ervaren. Naast de informatie die gedeeld gaat worden, zal Stephanie een of meerdere natuurwezens die willen spreken in spraak gaan channelen. Verder zullen we een aantal leuke oefeningen doen en je zal je eigen natuurwezen gaan ontmoeten in een visualisatie. Een fijn samenzijn in verbinding met elkaar, met moeder aarde en met de natuurwezens.

Ik geef deze ochtend samen met Lotte Samsom. Lotte's bedrijf heet De Natuurvrouw. Ze heeft een bijzondere en sterke connectie met moeder aarde, de natuur en de natuurwezens. 

In de tuinen van Kraaybeekerhof in Driebergen zijn zeer zeker veel natuurwezens. Bij slecht weer zitten we onder de stretchtent en bij mooi weer lekker op het landgoed. Aansluitend is er de mogelijkheid te lunchen bij de Theetuin op het landgoed. 

 

Info:

Zaterdagochtend 5 juli

Tijd: 9.00 - 12.00

Kosten: 60 euro, contant meenemen s.v.p.

Grote van groep: 8 - 12 deelnemers 

Meenemen: pen/papier, zit kussentje/doek, flesje water

Locatie: De tuinen van Kraaybeekerhof, Driebergen

Praktische informatie: Kleed je op het weer, we zijn buiten. En zijn dus afhankelijk van de elementen en weersomstandigheden. Neem iets te eten mee als je dat nodig hebt, wij verzorgen de thee.

 

Wees welkom!

Lotte en Stephanie Ayra

 

Opgeven kan d.m.v. een mailtje naar info@buitengewoonaards.nl