Emotional Body Release dag

Het emotionele lichaam is de drager van onze gevoelens en emoties. Het bevind zich in en om jouw fysieke lichaam heen en is in wezen onzichtbaar. We voelen ons emotionele lichaam via de emoties die we over de dag voelen. Het emotionele lichaam is dan ook een belangrijke ‘boodschapper’ vanuit onze patronen, overtuigingen maar ook vanuit de ziel. Vanwege verschillende oorzaken (cultuur, opvoeding, patronen, blokkades uit vorige levens, etc.) hebben we vaak bewust of onbewust geleerd onze emoties te onderdrukken. Omdat het emotionele lichaam in directe verbinding staat met ons fysieke lijf, worden deze onderdrukte emoties vastgezet in het lichaam. Ook traumatische gebeurtenissen uit het verleden (dit of vorige leven) slaan zich op deze manier op in het fysieke lijf. Omdat de emoties vervolgens via het lichaam een andere weg zoeken om ‘gehoord te worden’, kunnen zij zich manifesteren als pijn, klachten, ziekte of beperkingen.

 

Tijdens deze dag gaan we met verschillende methoden aan de slag om de opgeslagen emoties in het fysieke lijf weer te laten stromen. We gaan de verbinding met ons emotionele lichaam herstellen en/of intensiveren en geven ruimte aan vastgezette en/of onverwerkte emoties. Hierdoor ontstaat meer ruimte, helderheid en rust in jezelf.

 

“Een emotie die gevoeld mag worden stroomt vrijelijk en wordt zodoende heel geleidelijk en eenvoudig losgelaten”

 

 

We zullen gebruik maken van de volgende "tools":

 • De-Armouring
 • Emotional Body Release technieken
 • Healing (Multi-Dimensionaal)
 • Meditaties gericht op het emotionele lichaam
 • Momenten van individuele coaching en reading

 

Data:

Er worden binnenkort nieuwe data gepland

 

Praktische info:

 • Locatie: Centrum Nieuwe Aarde. Velperengh 2b in Doorn.
 • Tijd: 10:30 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 10.00
 • De groep telt maximaal 6 deelnemers
 • Investering: 150 euro per dag, contant bij aankomst.
 • Overig: Voor koffie, thee en kleine versnaperingen wordt gezorgd. 
 • Zelf meenemen: Eigen lunch, flesje water, pen en papier, sloffen/dikke sokken. Draag gemakkelijk zittende kleding.
 • Tijdens de dag zit je op meditatiekussentjes en lig je tijdens de behandelingen op een mat en schaapje. Voor diegene die niet zo makkelijk op een meditatiekussen kunnen zitten, zijn er 2 meditatiestoeltjes aanwezig.

 

Opgeven kan via een mail naar een van ons:

- Stephanie Ayra  info@buitengewoonaards.nl

- Tessa                     tessa@amayahealing.nl

 

Annuleren is gratis tot 2 dagen van tevoren. Annuleer je later door omstandigheden? We zullen altijd proberen iemand anders blij te maken met je plekje. Lukt dit, dan hoef je niet te betalen. Wordt je plekje niet opgevuld, dan betaal je 100%. 

 

Over ons:

Stephanie Ayra: Ayra is hier op aarde om Lichtwerkers en het Ascensieproces op allerlei manieren te ondersteunen. Dat doet ze d.m.v. Regressie, Reading, ET Healing, Channeling en Astrale Reizen. Daarnaast geeft ze diverse Multidimensionale Opleidingen, Workshops en Cirkels. Ze werkt veel samen met haar Andromedaanse sterrenfamilie, Hilarion, Reuzen, Draken en de MantidsWoorden die bij haar passen zijn verbinding, gelijkheid, liefde en kracht. Zij werkt inmiddels geruime tijd met een uitgebreid multidimensionaal healingteam samen.

Tessa heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot een volledig channel in spraak en healer, na al een lang spiritueel pad te hebben bewandeld. Zij werkt inmiddels geruimte tijd met een uitgebreid multidimensionaal healingteam samen. Zij staat in nauw contact met Yeshua en Maria Magdalena die haar begeleiden in haar taak om het Licht op aarde te laten schijnen.