Hunebed Energy Tour

Een Multi Dimensionale Hunebed ervaring

Je bent ook vast vroeger met school wel een keer bij de hunebedden geweest en mogelijk vond je het niet meer dan een stapel stenen. Voor de meeste mensen is dat nog steeds zo, maar dat zal een keer gaan veranderen.

In de huidige veranderende tijd waar we ons nu in begeven, willen we je graag uitnodigen om met ons mee te gaan naar Drenthe en de Hunebedden te gaan ervaren op de manier waar ze voor bedoeld zijn, waarvoor je lang geleden zijn gebouwd. Het zijn onze eigen Krachtplekken en dat zo dicht bij huis. 

 

Wat gaan we doen:

Wij hebben een aantal van de meest bijzondere en krachtigste Hunebedden geselecteerd die wij op deze Tour gezamenlijk gaan bezoeken.

Tijdens de dag zal er uitleg gegeven worden over de Hunebedden. De historie, het heden en de toekomst. Je zal deze dag ook healingen, transmissies en activaties ontvangen die door verhoogde energie van het Hunebed en de aanwezige Multi Dimensionale gidsen gegeven kunnen worden. Daarnaast zullen er enkele meditatie momenten zijn, om zo de verbinding met Hunebedden en de verhoogde groepsenergie optimaal haar werk te laten doen.

Stephanie zal deze dag de aanwezige lichtwezens en zelfs Hunebedden voor de groep channelen.

Kortom, een mooie verbindende en activerende dag met de kracht van de Hunebedden!

 

- Wanneer:

Zaterdag 9 maart (Eendaagse Tour)

Vrijdag 7 juni (Eendaagse Tour)

Zaterdag 8 juni (Eendaagse Tour)

(Op maandag 15 juli en dinsdag 16 juli zullen we een Tweedaagse Hunebed Tour gaan organiseren incl. overnachting in een camping/B&B/Herberg. Meer info daarover volgt later hier)

 

Praktische info:

- De Tour gaat door bij genoeg aanmeldingen.

- Kosten: 70 euro p.p. (contant meenemen s.v.p.) 

- Je komt met eigen auto naar Drenthe toe. We starten de Tour om 10.00 uur bij Hunebed D50 in Noordsleen (De Hunebedden zijn via Google Maps makkelijk te vinden door eenvoudigweg het Hunebednummer in te geven) Vervolgens zullen we Hunebedden D51, D49, D43, D26, D21 en D22 gaan bezoeken.

- We zullen tot ergens rond 18.00 weer huiswaarts keren, wanneer de schemer invalt.

- Neem je eigen lunch mee en ook voldoende te drinken (water, thermoskan thee of koffie). We lunchen gezamenlijk op een mooie plek.

- Trek warme kleiding en goed schoeisel aan. Neem eventueel regenkleding en een vochtbestendig kussentje om op te zitten.

 

NB. Je kan ervoor kiezen om de nacht ervoor en/of erna in Drenthe te overnachten. Er zijn vele B&B's in Drenthe (https://www.booking.com/bed-and-breakfast/region/nl/drenthe.nl).

 

Aanmelden kan via een mailtje naar: info@buitengewoonaards.nl

 

Liefs, Lotte Samsom en Stephanie Ayra