Hunebed Energy Tour

Een Multi Dimensionale Hunebed ervaring

Je bent ook vast vroeger met school wel een keer bij de hunebedden geweest en mogelijk vond je het niet meer dan een stapel stenen. Voor de meeste mensen is dat nog steeds zo, maar dat zal een keer gaan veranderen.

In de huidige veranderende tijd waar we ons nu in begeven, willen we je graag uitnodigen om met ons mee te gaan naar Drenthe en de Hunebedden te gaan ervaren op de manier waar ze voor bedoeld zijn, waarvoor je lang geleden zijn gebouwd. Het zijn onze eigen Krachtplekken en dat zo dicht bij huis. 

 

Wat gaan we doen:

Wij hebben een aantal van de meest bijzondere en krachtigste Hunebedden geselecteerd die wij op deze Tour gezamenlijk gaan bezoeken.

Tijdens de dag zal er uitleg gegeven worden over de Hunebedden. De historie, het heden en de toekomst. Je zal deze dag ook healingen, transmissies en activaties ontvangen die door verhoogde energie van het Hunebed en de aanwezige Multi Dimensionale gidsen gegeven kunnen worden. Daarnaast zullen er enkele meditatie momenten zijn, om zo de verbinding met Hunebedden en de verhoogde groepsenergie optimaal haar werk te laten doen.

Stephanie zal deze dag de aanwezige lichtwezens en zelfs Hunebedden voor de groep channelen.

Kortom, een mooie verbindende en activerende dag met de kracht van de Hunebedden!

 

- Wanneer:

Maandag 25 juli (met Lotte, Stephanie, Ard Pisa en de Hunebedhunter)

Dinsdag 26 juli (met Lotte en Stephanie)

 

Praktische info:

- Kosten: DONATIEBASIS

 

Meer info volgt z.s.m.

 

 

Aanmelden kan via een mailtje naar: info@buitengewoonaards.nl

 

Liefs, Lotte Samsom en Stephanie Ayra