Incarneer Meer dag

Op 22 april organiseer ik samen met Esther, Christophe en Manoj een Incarneer Meer Dag. Hieronder vind je alle informatie. Mocht je je aan willen melden, dan kan dat via onderstaande link naar de website van Esther. 

 

Heb je soms het gevoel dat je meer wilt ‘landen’ hier op Aarde? Wil je meer gaan staan voor wie jij bent? Voelen dat jouw ziel vrij door je heen kan werken zodat je – moeiteloos – nieuwe stappen op jouw unieke zielenpad kan zetten?

Dan is deze “Incarneer Meer” Dag wellicht wat voor jou ๐Ÿ˜Š?!

Op deze dag gaan we samen met jou je ziel meer helpen verankeren in je lichaam. Dit doen we adhv verschillende oefeningen die je energie meer thuisbrengen in m.n. je onderlichaam. We spreken vaak over de reis van hoofd naar hart. Het vervolg van die reis is om van je hart nog dieper te zakken en thuis te komen in je buik, benen, helemaal tot aan je voeten.

Veel Lichtwerkers vinden het lastig om ècht in hun onderlijf verankerd te zijn. Het voelt vaak fijner en lichter aan de bovenzijde (en dan kun je er ook makkelijker ‘uit’ als het hier niet zo veilig voelt ๐Ÿ˜‰).

Incarneren gaat over het belichamen van je hele lichaam, van kruin tot voeten. Jij brengt zelf de veiligheid terug in jouw lichaam door er helemaal aanwezig te durven zijn.

We zullen op deze dag o.a. ondersteuning krijgen van de zachte kracht van de Reuzen (Stephanie Ayra), de power en vleugels van de Draken (Christophe), de draagkracht en bedding van de Walvissen (Manoj) en de aarding en focus van liefdevolle Repto’s (onze vrienden Urkanja/Oron, gechanneld door Esther).

Energetische oefeningen zullen o.a. staand plaatsvinden om echt ‘in je kracht te gaan staan’ en te voelen hoe je met je energie kunt spelen in je lichaam. Tegen het einde van de dag komt er een liggende healing ronde waarbij we met dearmouring en handopleggingen de energieën zullen bestendigen in je lichaam.

 

Vandaag mag je gaan Staan met jouw hele Wezen ๐Ÿ˜Š!

 

Praktische details
 Locatie: Centrum Nieuwe Aarde. Velperengh 2b Doorn

• Kosten: 144,44 incl. btw
• Inloop vanaf 10.00 uur | De dag duurt van 10.30-17.00.• Water, thee en (glutenvrije) knabbels zijn aanwezig, neem zelf je lunch mee
• Tijdens deze dag wordt je begeleid door 4 Healers & door de Reuzen, Draken, Walvissen, ETs en andere helpers ๐Ÿ™‚
• Er is plek voor max 11 deelnemers
• Annuleren is gratis tot 3 dagen vantevoren. Annuleer je later door omstandigheden? We zullen altijd proberen iemand anders blij te maken met je plekje. Lukt dit dan krijg je alsnog je geld terug. Wordt je plekje niet opgevuld, dan betaal je 100%.

 

Aanmelden KAN VIA DEZE LINK

JE WORDT VIA DE LINK DOORGELEID NAAR DE WEBSITE VAN ESTHER. GEEF IN DE OPMERKINGEN S.V.P. AAN DAT JE VIA MIJ KOMT

 

Na je aanmelding ontvang je een autoreply met aanvullende informatie. Graag tot dan ๐Ÿ™‚

 

———————————————————————————————————————-

Iets meer over ons:

Op deze dag word je begeleid door Esther, Christophe, Ayra, Manoj en natuurlijk alle gidsen ๐Ÿ™‚

Over Esther: Esther is een brug tussen de dimensies. Ze werkt als Channel en ET Healer op alle lagen van je wezen. Met haar Sterrenfamilie van Sirius B en andere rassen van ver brengt ze informatie, heling, liefde en humor die je ondersteunen in jouw unieke proces. Ze geniet van het Ascensieproces en het ‘activeren’ van andere Lichtwerkers die hier hun prachtige giften komen delen. Ze werkt graag in een ruimte waar iedereen zichzelf mag zijn. Woorden die bij haar passen zijn joy, open, licht, aandacht en verbinding.

Over ChristopheChristophe is Opsteller, Dragon Healer, Coach, Lu Jong docent & reisbegeleider. Hij doceert Systemisch Werk binnen een coachopleiding en hij schrijft graag. Hij werkt in een ruimte waarin alles er mag zijn & woorden die bij hem passen zijn zuiverheid, ont-dekken, diepgang, essentie, liefde & magie.

Over Ayra: Ayra is hier op aarde om Lichtwerkers en het Ascensieproces op allerlei manieren te ondersteunen. Dat doet ze d.m.v. Regressie, Reading, ET Healing, Channeling en Astrale Reizen. Daarnaast geeft ze diverse Multidimensionale Opleidingen, Workshops en Cirkels. Ze werkt veel samen met haar Andromedaanse sterrenfamilie, Reuzen, Draken en de Mantids. Woorden die bij haar passen zijn verbinding, gelijkheid, liefde en kracht.

Over Manoj: info volgt ๐Ÿ™‚