Multi Dimensionaal Bewustzijn Traject  (start op 21 maart en op 6 september)

Een cursus waarin je in een groep een prachtige zelfontwikkeling reis gaat maken. Je bent bezig met jouw spirituele ontwikkeling. Je hebt al een en ander gedaan en bent toe aan een volgende stap in jouw eigen heling proces, jouw zelfontwikkeling en jouw persoonlijke ascensieproces. 

Je groeit naar een steeds Multi Dimensionalere manier van leven hier op aarde en deze cursus helpt en ondersteunt je in dit proces. In een hoogfrequent veld en met de kracht van de groep gaan we werken met de gidsen en wezens die ons ondersteunen hierin. Onder andere natuurlijk onze eigen Hoger Zelfen, de eigen gidsenteams, vele Opgestegen Meesters, Aardsengelen, vele ET's, Meesters van het Witte Broederschap, Leimurianen, Atlantiërs, de Galactic Elders,  Draken, Reuzen en nog vele andere prachtige lichtwezens. 

We worden weer ons oorspronkelijke zelf, maar dan licht, vrij en zonder ballast. En dat hier als mens op deze prachtige aarde. Samen tillen we onszelf in deze groep naar een hoger niveau van leven en ondersteunen daarmee tegelijkertijd ook het algehele ascensie proces van de aarde.

Deze dagen zullen gevuld worden met channeling, healing, trance reizen, coaching, astrale reizen, activaties en transformaties. Je zal vooral veel mogen gaan ontvangen.  Maar we gaan elkaar ook helpen en ondersteunen in wat zich in het Quantum veld zich aandient. We zullen gaan bewegen in de flow van de dag en het aanwezige veld van Gidsen en andere Multi Dimensionale aanwezigen.

Multi Dimensionaliteit

Multidimensionaliteit gaat over het gewaar worden van andere bewustzijnsrealiteiten in ons zelf en om ons heen. In deze bijzondere tijd van transformatie naar een hoger bewustzijn worden in ons vermogens geopend die we als nieuw en magisch ervaren, terwijl al het oude dat niet meer bij ons past losgelaten wil worden. Iedereen maakt zijn eigen stap op zijn eigen tijd op een weg naar eenheidsbewustzijn. Multidimensionaliteit is het gemakkelijk contact hebben met andere werkelijkheden terwijl je droomt of zelfs tijdens je dagbewustzijn, gewoon in momenten van ontspanning. Je ervaart dan andere werkelijkheden die heel liefdevol kunnen zijn en soms ook heel erg verschillend van onze fysieke 3D wereld. Als je je Multi dimensionaliteit hebt ontwikkeld, dan is de scheidslijn tussen deze 3D wereld en andere werelden (we noemen dat ook wel eens andere frequentievelden) dunner dan bij andere mensen. Zo ervaar en zie je bijvoorbeeld regelmatig geometrie, kleur, licht, geluid, geuren, gevoelens. Of je hebt contact hebben met de wereld van de dolfijnen, elfen, zeemeerminnen of draken en zelfs ook met wezens van andere sterrenstelsels.

 

Wees Welkom!

Stephanie Ayra

 

Info

De dagen zijn van 10.00 tot circa 16.30 uur (Inloop vanaf 9.45)

Grootte van de groep: 4 - 8 deelnemers. 

Locatie: Centrum Nieuwe Aarde (Velperengh 2b, Doorn)

 

Data:

 • Op 8 donderdagen 1x per maand:

21 maart / 18 april / 16 mei / 13 juni // 19 sept. / 17 okt. / 7 nov. / 12 dec.

 

 • Op vrijdagen om de 3 a 4 weken:

6 september / 4 oktober / 25 oktober / 29 november / 20 december / 10 januari 2025 / 31 januari 2025 / 21 februari

 

 

Kosten: 1249,- euro incl. btw

  Betaling via factuur of contant.

  Gespreid betalen is in overleg mogelijk.

   

  Neem mee:

  Lunch, pen/papier, flesje water, sloffen/warme sokken, draag makkelijk zittende kleding.

   

  Voelt bovenstaand kloppend voor jou en ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw proces, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar info@buitengewoonaards.nl

   

  Liefs,

  Stephanie