Reviews

Heb je ook een ervaring die je wilt delen? Mail het naar info@buitengewoonaards.nl. Hartelijk dank!

Myriam

tsja, hoe kan ik in een kort stukje verwoorden wat een sessie bij Stephanie mij gebracht heeft!? Al sinds mijn 23e (nu 54), heb ik een haat/liefde verhouding met het leven. In mijn haat dagen, zag ik weinig tot geen reden om hier te zijn. Reguliere hulp hierbij, hielp mij altijd weer voor een tijdje op de rails maar bleef een doekje voor het bloeden, om nog maar niet te spreken over de impact die deze interventies (opnames, medicijnen, enge diagnoses en eindeloze therapie) steeds hadden op mijn leven en dat van mijn dierbaren. Op zo'n avond waarop ik dacht het is mooi geweest, kwam ik bij Stephanie terecht. Ik kwam zwaar, negatief en eigenlijk gebroken binnen, maar verliet haar huis geaard als nooit tevoren (een gevoel dat ik tot die dag niet eens kende),optimistisch en met een doel.
Zelfs een Psycholoog "die ik al jaren ken", vertelde mij na een gesprek dat het leek of er licht boven mijn schouders hing en zo voelde ik mij eigenlijk ook sinds mijn eerste sessie bij Stephanie. Ik weet nu dat mijn wisselende stemmingen, plotselinge ingevingen en spirituele ervaringen in mijn kindertijd geen psychische ontregelingen zijn. Ik ben mijn pad als lichtwerker die avond opgegaan en met steun en onderricht van met name Stephanie zal ik dit pad met liefde vervolgen. Ik kan niet wachten om met de opleiding van volgende week bij Stephanie te starten.

Bente

De begeleide regressie van Stephanie heeft mij ontzettend veel gebracht. Een zeer waardevolle ervaring bij een zeer bekwame en liefdevolle therapeut.

Wouter 

Het was in één woord geweldig.
Stephanie heeft mij de goede weg op geholpen letterlijk en figuurlijk. Ik heb enorm veel baat gehad bij het antwoord vinden op mijn vragen waar ik al jaren mee loop te tobben.
Ik ben er nog niet maar ik ga zeker de hulp van Stephanie opnieuw vragen om weer verder te komen

Desiree

Met Stephanie werken is een enorme verrijking op het steeds meer ontdekken wie ik ben. Of je nu een specifieke klacht en/of vraag hebt of gewoon enorm nieuwsgierig bent naar wat het leven allemaal te bieden heeft, ze zoekt het samen met je uit. Het leuke, waarin ik vind dat Stephanie zich onderscheid van een ander, is dat ze er echt is om jou het zelf te laten ervaren. Ze voelt feilloos aan wat jij nodig hebt tijdens een sessie en laat jou weer volledig in je eigen kracht staan! Ze heeft mij zeker laten voelen en inzien wat voor een kracht er achter mijzelf schuilt en waar ik zelf toe in staat ben. Of we nou eindigen in lachen, huilen of een goed gesprek, elke sessie is opnieuw bijzonder