Wie ben ik

Mijn naam is Stephanie. Ik ben 46 jaar en moeder van drie kinderen. Ik heb een groot deel van mijn arbeidsleven in de bedrijfsleven gewerkt in diverse commerciële functies en bedrijven. Door een flinke burn-out ben ik anders naar het leven en naar mijzelf gaan kijken. Ik wist, het moet anders. In mijn zoektocht naar wat er dan anders moest en kon, kwam ik niet echt verder in het reguliere. Ik zocht verder. Er kwamen vervolgens diverse spirituele behandelaars, teachers en opleidingen op mijn pad. Dit was voor mij een enorme ontwaking. Tijdens dit traject werd mij al heel snel duidelijk: Ik wil ook mensen helpen. Mensen die net zoals ik op zoek zijn naar waar het leven nou echt over gaat. Mensen die vast zitten in hun leven, in hun overtuigingen, hun ziektes of in hun werk. Die meer betekenis, geluk en liefde in hun leven willen. Mensen die van pijnen en klachten af willen en de oplossing niet kunnen of willen vinden op andere plekken. Ik heb door middel van opleidingen mijn gevoeligheden ontdekt, mij hierin ontwikkeld en zo mijn eigen praktijk gestart.

 

Inmiddels weet ik dat ik in dit huidige leven en in precies deze tijd ben geïncarneerd om mensen te helpen zichzelf te herontdekken en weer te herinneren wie zij in essentie zijn. Waarom ze hier zijn en wat ze komen doen. Het herinneren van hun oorsprong. Ik help je graag bij de ontdekking van JIJ ! 

Lees s.v.p. bij de sessies wat voor jou resoneert. Ik maak graag kennis met je. Tot snel!

 

Opleidingen

- Spiritueel Gezinscoach

- Spiritueel Gezinstherapeut

- Regressie- en Reïncarnatietherapie

- Mediumschap en Trance Healing Basis

- Mediumschap en Trance Healing Verdieping en Transformatie

- Mediumschap en Trance Healing Therapeut

- Trance Mediumschap

- Paramedisch Mediumschap

Afspraken kunnen gemaakt worden:

- Op dinsdagen in Zeist bij Heart of Gaia. (Lievendaallaan 2, Zeist. Tot 1 september 2021)

- Op donderdagen in Zeist bij Heart of Gaia (Lievendaallaan 2, Zeist. Vanaf 1 september 2021)

- Op woensdagen bij mij thuis in Doorn

- Op donderdagavonden kan ik voor de sessie naar jou toe komen.

Zonder reiskosten voor de afspraken bij jou thuis: Utrechtse Heuvelrug, Austerlitz, Odijk, Houten, Bunnik, Zeist, Amerongen, Wijk bij Duurstede, Cothen, Langbroek, Werkhoven. (Eventuele parkeerkosten zijn voor jouw rekening)

Buiten deze plaatsen bereken ik reis(tijd)kosten maximaal binnen een afstand van 40km rekenend vanf Doorn, 25 euro.