In mijn praktijk kan je voor de volgende buitengewoonaardse behandelingen een afspraak maken

 

 

Buitengewoon Aards of Buiten (gewoon) Aards? Bijzonder zijn we allemaal.  En verbonden met elkaar zijn we ook. In deze bijzondere en veranderende tijden zien we steeds meer volwassenen en kinderen zich anders voelen als "de rest". Dat komt omdat ze hier in dit leven hier op aarde voor een speciale taak zijn. Dat heeft grotendeels te maken met het nieuwe Acquarius tijdperk. We gaan een nieuw tijdperk van 26.000 jaar in en dat heeft nogal wat voeten in de "aarde''. Er is veel hoog dimensionale hulp en zijn momenteel veel hoog ontwikkelede zielen hier op aarde geincarneerd om dit aardse proces te ondersteunen. We gaan op de aarde van het (verdichte) 3 dimensionale bewustzijn, naar het (verlichte) 5 dimensionale bewustzijn. Het wordt ook wel het Christallen- of Christusbewustzijn genoemd.

Wie ben ik eigenlijk echt?

In mijn praktijk bied ik hulp als je worstelt met de één of meerdere van de volgende vragen:

 • Wie ben ik werkelijk?
 • Waarom ben ik hier?
 • Ik ben/voel me anders dan anderen.
 • Ik heb het gevoel dat er meer is dan dit.
 • Ik voel onverklaarbare heimwee.
 • Mijn kind is/voelt anders dan anderen.
 • Mijn kind heeft moeite om in de groep te passen

Ik kan je helpen je weer te herinneren en te voelen wie je werkelijk bent. Door die ontdekking en herinnering kan ik je helpen met jouw pad te vinden. Heb je al het gevoel dat je je pad beloopt, maar wordt je tegengehouden door onzekerheden, dan kan de ontdekking en het werkelijk weer voelen wie je werkelijk bent een enorme boost geven. Het geeft herinnering, sturing en bewustzijnsverhoging.

Mogelijke incarnaties:

In deze bijzondere tijd zijn er hoog dimensionale wezens en mensen geïncarneerd om de mensheid en de aarde te dienen in haar shift naar de vijfde dimensie.  Mogelijke mensen en wezens zijn:

 • Buitenaardse wezens (Pleiadiërs, Arcturianen, Andromendanen, Sirianen enz.)
 • Opgestegen meesters (El Morya, Hilarion, St. Germain, Sanando enz.)
 • Engelen
 • Natuurwezens (Elfen, feeën, kabouters, gnomen, waterwezens, draken enz.)
 • Krachtdieren (paarden, leeuwen, beren, vossen enz.)
 • Hoogontwikkelde zielen
 • Inner-aarde wezens

Velen van de "mensen" die geïncarneerd zijn, maar in wezen eigenlijk van oorsprong een van bovenstaande zijn, hebben nog geen (volledig) idee dat zij voor een belangrijke taak hier zijn. Ze zijn niet zomaar nu op aarde. Het is tijd om "wakker" te worden. Hierbij kan ik je helpen. In het proces wat we samen ingaan, zal je je "ware ik" en je afgesproken taak herontdekken. Het is tijd om je licht te laten schijnen! Ik kan je helpen je weer te herinneren, te voelen en te ervaren wie je werkelijk bent.

Multi Dimensionaliteit:

Multidimensionaliteit gaat over het gewaar worden van andere bewustzijnsrealiteiten in ons zelf. In deze bijzondere tijd van transformatie naar een hoger bewustzijn worden in ons vermogens geopend die we als nieuw en magisch ervaren, terwijl al het oude dat niet meer bij ons past losgelaten wil worden. Iedereen maakt zijn eigen stap op zijn eigen tijd op een weg naar eenheidsbewustzijn. Multidimensionaliteit is het gemakkelijk contact hebben met andere werkelijkheden terwijl je droomt of zelfs tijdens je dagbewustzijn, gewoon in momenten van ontspanning. Je ervaart dan andere werkelijkheden die heel liefdevol kunnen zijn en soms ook heel erg verschillend van onze fysieke 3D wereld. Als je je Multi dimensionaliteit hebt ontwikkeld, dan is de scheidslijn tussen deze 3D wereld en andere werelden (we noemen dat ook wel eens andere frequentievelden) dunner dan bij andere mensen. Zo ervaar en zie je bijvoorbeeld regelmatig geometrie, kleur, licht, geluid, geuren, gevoelens. Of je hebt contact hebben met de wereld van de dolfijnen, elfen, zeemeerminnen of draken en misschien ook met wezens van andere sterrenstelsels die wij buitenaards noemen.