In mijn praktijk kan je voor de volgende buitengewoonaardse behandelingen een afspraak maken:


ET Regressie (met gidsontmoeting)

Nieuwsgierig naar vorige levens op andere plekken dan op het aardoppervlak? In regressie kan je er naar toe gaan en het echt herbeleven en ervaren, vragen stellen en ontdekken wie je bent en bent geweest. In BuitenGewoonAards regressie ontdek je: Wie ben ik werkelijk? Waar kom ik vandaan? Waarom ben ik hier? Wat is mijn hoofdtaak? Waar ligt mij zielspad? Vele lichtwerkers ontdekken d.m.v. deze regressies hun pad en hun doel.

We starten de astrale reis met een ontmoeting met één van je gidsen. Vaak is dit moment van herkenning of een emotioneel weerzien. Deze gids zal je verder begeleiden in je regressie en je meenemen naar daar, waar voor jou de antwoorden liggen. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan je gids. Meestal ga je terug naar 2 of meerdere levens. 

D.m.v. deze regressies kan je ook diverse blokkades en/of overtuigingen transformeren, waardoor je grote stappen in je ontwikkeling kan maken. Het hogerbewustzijn en de 5e dimensie komt zo steeds dichterbij.


Begeleide Astrale Reis (met gidsontmoeting)

Onder mijn begeleiding en aan de hand van een van jouw gidsen maak je een astrale reis. Een reis langs zeer bijzondere plekken die belangrijk zijn op dit moment in jouw leven en die antwoorden geeft op belangrijke vragen.

 

Het verschil tussen de Astrale Reis en de Regressie is incarnatie. In de Regressie ga je terug naar vorige levens en beleef je het weer in die hoedanigheid. Je bent in de reis dan ook weer die persoon/ dat wezen. Tijdens de Astrale Reis ga je naar plekken die je kent en herinnert als je er weer bent, maar je doet dat in de vorm van jezelf.


ET Healing   (incl. Derde oog en Kruin activatie)

Samen met mijn team van vaste Andromedaanse gidsen bied ik ET healingen aan. Bij deze healing zit standaard een Derde Oog chakra en Kruin chakra activatie, die ook los te boeken is. Daarnaast kunnen er ook andere lichtwezens doorkomen die speciaal voor jou nodig zijn. Dus andere ET's, natuurwezens, inner-aarde wezens, krachtdieren, elementalen, draken enz. Welke wezens komen helpen tijdens jouw sessie is speciaal op jou afgestemd. Wat en wie jij nodig hebt voor jouw proces en jouw healing. Deze vorm van healing kan van invloed zijn op zowel je fysieke lichaam als op je licht-lichaam gegeven worden.

 

Andromeda is waar ik vandaan kom. In dit leven is mijn thuis Aarde, buiten dit leven is mijn thuis Andromeda. Andromeda is een Melkweg naast onze Melkweg en ze komen steeds meer naar elkaar toe. In Andromeda zijn vele planeten en sterren zoals hier, Het is een zeer harmonieus en liefdevol stelsel waar in zeer hoge dimensies geleefd wordt. Het ligt qua ontwikkeling voor op onze Melkweg, vandaar dat er velen Andromedanen hier op aarde geïncarneerd zijn om de Aarde en haar bewoners te assisteren in het Ascensie proces. Derde Oog en Kruin chakra activatie

Samen met mijn vaste Andromedaanse gids River zal ik een Derde Oog en Kruin chakra activatie doen bij jou. 

Dit is een korte sessie van ca 30 minuten incl. voor en nabespreking.

Je derde oog is een energiecentrum in het midden van je hoofd, achter het punt tussen je wenkbrauwen, waar energiebanen samenkomen. Het wordt ook wel het zesde chakra genoemd, en dat staat voor intuïtie, waarneming, innerlijke wijsheid en visualisatie.

De zevende chakra wordt ook wel je kruinchakra genoemd. Het is de poort tot wijsheid uit het universum en de verbinding tussen jou en het grotere geheel. Als jouw kruinchakra is geblokkeerd, voel je je eenzaam en doelloos. Functioneert jouw zevende chakra optimaal dan ga  je door het leven met een magische inner glow waar niemand omheen kan.


Channeling / Automatisch Schrift

Volwassene.

Heb je vragen aan onze multidimensionale vrienden, je gidsen of je hoger zelf? Ik leg contact me diegene die jouw de antwoorden kunnen geven. Dat kunnen mijn gidsen zijn, jouw gidsen of andere hulpvaardige wezens.

Door middel van spreken en/of automatisch schrift komen de antwoorden tot mij. 

Kind.

Als je een afspraak bij mij maakt voor je kind, is een Channeling / Automatisch Schrift een fijne mogelijkheid. Ik leg contact met diegene die antwoorden kunnen geven over de vragen m.b.t. je kind. Een hele rustige en speelse manier om antwoorden op bepaalde vragen te krijgen.


Reading

Volwassene.

Vind je als volwassene een regressie nog een stap te snel, dan is een reading heel mooi om mee te starten. Ik maak contact met jouw energie en kan zodoende heel veel te weten komen over jouw vraagstukken. Een reading geeft duidelijkheid en richting.

Kind.

Als je een afspraak bij mij maakt voor je kind, is een reading een fijne mogelijkheid. Voor de reading maak ik contact met de energie van je kind en kan zodoende heel veel te weten komen. Het kan zijn dat er uit de reading naar voren komt dat er een healing nodig is,  Dat gaat dan meestal in een moeite door, zonder dat er al te veel aandacht op gevestigd wordt.


Praktijk Intuitiekracht

In mijn andere praktijk Intuitiekracht behandel ik volwassenen (en hun kinderen) die wat minder ver zijn in hun spirituele ontwikkeling of bij wie het buitengewoonaardse niet resoneert.

Energetisch therapeutisch werk en coaching is dus ook een mogelijkheid. Neem een kijkje op deze website als dat is wat je eigenlijk zoekt.

www.intuitiekracht.nl