Coaching/Therapie

Mogelijk ben je al zoekende op het internet toevallig op mijn website terechtgekomen, het kan echter ook zijn dat je door iemand op het bestaan ervan geattendeerd bent. Wat de reden van jou zoektocht ook mag zijn, misschien heb jij te maken met fysieke klachten waarvoor maar geen duidelijke oorzaak kan worden gevonden of heb je emotionele pijn.  Bij dit laatste kun je denken aan een burn-out, angst, eenzaamheid, depressie. Het kan echter ook zijn dat je je gewoon vastgelopen of doelloos en verdwaalt voelt. Misschien heb je meer last van de situatie in de wereld (Corona, oorlog, onzekerheid) dan de mensen in je directe omgeving, of houdt dit je zo sterk bezig dat het je leven beïnvloedt.  Of heb je een kind met dergelijke klachten, en  weet je niet hoe je hem/ haar kunt helpen? Hoe dan ook, je bent op zoek gegaan en ik ben heel blij dat je op mijn site terecht bent gekomen. 

Wil je leven in plaats van overleven, wil je meer weten over jezelf en de wereld waarin je leeft, wil je weer de regie over jouw leven, wil je meer weten over jouw rol en aandeel in het grote geheel, dan ben je op het juiste adres.

Net als jij, ben ik enkele jaren geleden deze zoektocht begonnen, nadat ik in een burn-out terecht was gekomen. Hoe dit ging en welke weg ik sindsdien bewandel, kun je lezen onder Wie ben ik. Ik heb leren vertrouwen op mijn gevoel en dit heeft mij op de mooiste koers van mijn leven gebracht.  De dankbaarheid die ik nu voel voor het leven voor de oneindige mogelijkheden die mij gegeven zijn, zou ik heel graag willen delen en doorgeven, ook aan jou.

Voel je je welkom op mijn site, heb je momenten van erkenning/herkenning gevoeld, twijfel dan niet en mail mij jouw vraag of verhaal  (info@buitengewoonaards.nl).  Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact me je op, zodat wij samen kunnen onderzoeken hoe jij op dit moment het best ondersteund of begeleid kan worden.

Onderstaande buttons, verwijzen naar de verschillende behandelmethoden en coaching trajecten die ik in mijn praktijk kan bieden, onder iedere knop vind je een uitgebreide uitleg over de inhoud en het doel van iedere sessie.  Mogelijk dat één van de sessies jouw gelijk aanspreekt (deze resoneert dan met jou) Of wil je graag verder geïnformeerd worden over de verschillende mogelijkheden, waarmee ik iets voor jou kan betekenen, stuur dan een mail met jouw vraag naar info@buitengewoonaards.nl. ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten. 

 

Als spiritueel therapeut/ coach,  kan ik je helpen en begeleiden met verschillende therapie en coaching vormen. Ik werk daarin samen met jouw en mijn gidsen. 

Herken je jezelf hierin:

  • Heb je veel last van de huidige corona tijd, op wat voor manier dan ook
  • Een burn-out of overspannen
  • Zoek je naar de zin van het leven
  • Voel je je ongelukkig of ben je depressief.
  • Denk je dat in een mid-life crisis zit.
  • Voelt het alsof je vast zit in een leven waarin je niet past en vraag je je soms af wie ben ik eigenlijk.

Verder kan ik je als spiritueel coach ook helpen bij de ontwaking van jouw spirituele proces of vragen hierover.

Klik op bovenstaande link/button voor meer informatie. 

De oorzaak/overtuiging van een angst, probleem of trauma kan in je jeugd liggen, maar ook in een vorig leven. In een lichte trance staat gaan wij samen naar deze oorspronkelijke gebeurtenis. De regressie reis begint altijd met een Gidsontmoeting. Deze gids zal je samen met mij begeleiden op de reis die jij mag maken. Ook is er voldoende ruimte om enkele onderwerpen op te pakken en om vragen te stellen aan je gids.

 

Je gids ontmoeten is voor velen een wens en/of verlangen. Je gids(en) staan je altijd bij in dit leven en je kunt ze  altijd vragen om hulp.  In deze sessie ga  je kennis maken met een belangrijke gids van jou.

Contact met overleden dierbare

Met name mensen met een burn-out ervaren naast regressie therapie, ook een medium consult als zeer verlichtend en waardevol. 

Je kunt echter ook een afspraak hiervoor maken wanneer je graag in contact wilt komen met een overleden dierbare. 

 

Energetisch reinigen van huis of werkruimte

De energie van een overledene kan achterblijven op aarde dit kan zijn omdat hij nog binding heeft met een plaats of een boodschap heeft voor een bepaald persoon of bewoner van een plaats. Ik kan hier samen met jou mee in contact treden om te achterhalen wat de reden voor deze aanwezigheid is en de entiteit vervolgens naar het licht begeleiden.