Coaching 

Wanneer je te maken met eerder genoemde levensvragen, psychische of fysieke klachten, kun je bij mij terecht voor diverse behandelmogelijkheden. Ik maak hierbij gebruik van mijn paranormale gaven, de begeleiding en steun van mijn en jouw gidsen en de vele behandeltechnieken welke ik mij in de loop der tijd heb eigen gemaakt.  Het is belangrijk jouw specifieke weg en antwoorden te vinden, daarom gaan wij  samen afstemmen op de beste behandeling of behandelingstraject voor jou. Je kunt vast een kijkje nemen op deze pagina om te zien wat er zoal mogelijk is, je kunt echter ook gebruik maken van het contact formulier met daarin een korte samenvatting van jouw vraag. Ik neem dan contact met jou op voor het maken van een afspraak waarin we kunnen bespreken wat voor jou op dit moment nodig is. Wij gaan dan samen aan het werk om jou weer gelukkig en in je kracht door het leven te laten gaan. 

  • Healing

Tijdens een voorgesprek gaan wij jouw vraag/probleem in kaart brengen, dit kan een lichamelijk, emotioneel of ander probleem zijn.  Vervolgens  breng ik een connectie tot stand tussen jouw gids(en)  en mijn healing gidsen. Ik fungeer in dit geval als "gastvrouw",   mijn gids zal via mij de healing aan jou geven die jij nodig hebt. Onze gidsen weten exact waar de kern van het probleem zit en zullen daarop gericht een healing tot stand brengen. Dit is een zeer krachtige wijze van healing,  met vaak zeer indrukwekkende resultaten. 

Tijdens deze healing kunnen zaken aan het licht komen welke verdere aandacht nodig hebben. De verlichting die gevoeld zal worden na de healing kun je dan zien als een verlichting van de symptomen maar aan de onderliggende oorzaak zal nog gewerkt moeten worden om deze klachten ook weg te laten blijven. Hiervoor kunnen wij gebruik maken van begeleiding en behandeling met behulp van energetische therapie, gidsontmoeting, regressie of mediumschap 

  • Reading

Bij een reading, zal ik  "intuïtief"  informatie waarnemen die zich in jouw  energie systeem (auralagen/chakra's) bevindt. Een reading geeft een beeld van wat er op dit moment in essentie in jouw leven speelt en waarom. Het is een manier om duidelijkheid te verschaffen en richting te bepalen.

Het kan een goede manier zijn om in kaart te brengen wat jij op dit moment al dan niet aan begeleiding of behandeling nodig hebt. Soms volstaat het alleen een reading te ontvangen. bijvoorbeeld wanneer jij een specifieke vraag hebt. 

  • Energetische therapie

Door contact te maken met jouw gids(en), jouw innerlijk kind, je hogere zelf, door een reading of door het lezen van jouw energieveld/ chakra’s,  kan ik inzichtelijk krijgen waar jij op dit moment in je leven mee geholpen mag worden. Het kan zijn dat je van je oorspronkelijke ziels pad bent afgeraakt en dat ik jou mag helpen deze terug te vinden.

Wij gaan op zoek naar de rode draad in jouw leven, wat is jouw ziels pad. Waarom heb jij jouw ouders gekozen en soms zware ervaringen moeten doormaken. Blokkades kunnen ook hun oorsprong hebben in vorige levens en je dus beperken in je huidige leven, zij kunnen bijvoorbeeld ook leiden tot een burn-out.  Met behulp van regressie krijg je hier veel inzichten over, waarna je ze kunt transformeren en je ziel kan helen. 

  • Innerlijk kind

Het kan zijn dat de oorsprong van jou klachten zijn te herleiden naar ervaringen in je kindertijd, dan mag ik jouw helpen door samen contact te maken met jouw innerlijk kind en de ervaringen helen die ten grondslag liggen aan jouw obstakels in het leven, een heling die zal leiden tot veel zelf- inzicht/acceptatie en compassie.

  • Familieopstelling

Wanneer duidelijk wordt dat jouw probleem te maken heeft met zogenaamde familiesystemen (dit betreft niet geleerde lessen die meerdere levens blijven terugkeren binnen een familielijn), je kunt hierbij denken aan erfelijke ziektes, verslavingen maar ook misbruik, financiële problemen en geweld, kunnen wij werken met familieopstelling. Dit gebeurt met behulp van edelstenen waarmee wij een opstelling van jouw familie maken. Ik maak dan contact met de diverse energieën hiervan om duidelijkheid te krijgen hierover. Het kan hier gaan om levende of al overleden familieleden. Wanneer je deze lessen kunt herkennen en erkennen, kun je ze ervaren en transformeren waarna ze kunnen worden losgelaten. Deze lessen zullen dan niet meer terugkeren in de familielijn.