Regressie incl. Gidsontmoeting

De oorzaak/overtuiging van een angst, probleem of trauma maar ook van bijvoorbeeld een depressie of burn-out kan in je jeugd liggen, maar ook in een vorig leven. Daar kunnen we naar toe gaan tijdens een lichte trance staat. Dit noemen we regressie-  reïncarnatie therapie. In deze trance staat, gaan wij op zoek naar de oorsprong van deze angst/pijn/probleem of trauma. Door dit inzicht kunnen we deze overtuiging gaan transformeren.

Je kan echter ook gewoon nieuwsgierig zijn naar jouw vorige levens, mogelijk vraag je jezelf het volgende af:

  • Wie ben ik geweest.
  • Wat heb ik gedaan.
  • Waar ken je een bepaald iemand van, heb ik daar al eerdere levens mee gedeeld.
  • Heb je bepaalde levensvragen, waarom ben ik hier, ik wil graag iets bijdragen aan de wereld, maar hoe. 

Je kan samen met de hulp van jouw gids(en) naar één of meerdere levens terug,  op zoek naar antwoorden op deze vragen.

Hoe gaan we te werk

De regressie reis begint altijd met een Gidsontmoeting. Deze gids (of gidsen) zal je samen met mij begeleiden op de reis die jij mag maken. Je kan vragen/onderwerpen aanbrengen, we kunnen het echter ook (deels) aan de gidsen overlaten wat jij op dit moment nodig hebt. Wat mag je nu aan kijken om het te transformeren? Ook is er voldoende ruimte om enkele onderwerpen op te pakken en om vragen te stellen aan je gids.

Deze sessie duurt 2/2,5 uur.

Gidsontmoeting

Iedere ziel heeft gids(en), die hem/haar steunt  tijdens het aardse leven. Je gids(en) ontmoeten en leren contact met hen te maken, kan inzichten over je leven verschaffen maar voelt ook als een grote steun, je bent namelijk niet alleen en hoeft het niet alleen te doen.  Het is dan ook voor velen van ons een al dan niet bewust verlangen onze gids(en) te ontmoeten en leren kennen.

Tijdens een sessie "Gidsontmoeting" gaan we kennis maken met jouw belangrijkste gids. Met deze gids heb je vaker levens geleefd en jouw gids kan jouw één of meerdere van deze levens laten zien. Dit brengt vaak een gevoel van herkenning en herinnering boven, zelfs een emotioneel weerzien. Je zult na deze sessie, zelfstandig makkelijker in contact kunnen komen met je gids en deze dus om hulp kunnen vragen, dit zal steeds natuurlijker voor je worden. 

Een  gidsontmoeting is ook als losse sessie te boeken Deze sessie duurt dan ca. 1 uur, uitloop kan voorkomen.

Gidsen kunnen zijn: 

- Healing gids

- Geleide gids

- Hoofd gids

- Engelen (beschermengel)

- Aardsengelen

- Opgestegen Meesters (oa. Jeshua, Moeder Maria, Saint Germain, Merlijn, Kuan Yin)

- Overleden dierbaren die een gidsrol vervullen

- Buitenaardsen

- Krachtdieren

Gidsgesprekken

Het kan natuurlijk ook zijn, dat jij jouw gidsen al ontmoet hebt en ze al kent maar dat je beter in contact wilt kunnen treden, bijvoorbeeld om een specifieke vraag beantwoord te krijgen.  Je kunt dan een afspraak maken voor een gidsgesprek. Zo'n gesprek  tussen jou en je gids gebeurd in  een lichte trancestaat, waardoor je je gids(en) tijdens het communiceren ook werkelijk kunt zien. Een hele fijne ervaring die jullie samenwerking een enorme boost geeft.

 

(Regressie sessies zijn mogelijk vanaf ca. 11 jaar)