Cursus ET Healer

Heb jij affiniteit met onze buitenaardse en/of binnenaardse vrienden? Met de planeten, de sterren en het heelal? Heb jij altijd al gevoeld dat er meer is dan "meets the eye", of ben je gewoon nieuwschierig hiernaar? Wellicht is dit allemaal zo, omdat het de bedoeling is dat jij met deze prachtige liefdevolle en zuivere wezens mag gaan samenwerken. Als jouw gevoel nu zegt: ja! of wauw! Lees dan verder en wellicht verwelkomen Aaltje en ik jou op 25 september in Zeist op de eerste cursusdag.

 

Wat gaan we doen?

We starten de cursus met een individuele kennismakingsafspraak en Oorsprong Reis van 2,5 a 3 uur. Je maakt tijdens de afspraak een Begeleide Astrale Reis waarin het volgende voorbij komt: Gidsontmoeting, terug naar je oorsprong planeet/ster, je missie/taak voor dit leven duidelijk krijgen, regressie terug naar leven waar iets aangekeken moet worden i.v.m. je intentie voor het Healerschap.

Daarna volgen 4 cursusdagen die in een 5D energetisch veld gevuld gaan worden. Dus wat het veld brengt op dat moment, maar waarin het volgende aan zeker aan bod komt:

 • Blokkades opruimen.
 • ET-Healing
 • Lichttaal
 • Automatisch Schrift
 • Channeling
 • Gidscontact
 • Stembevrijding
 • Afstemmen en bescherming Auraveld
 • Meditatie
 • Trance Reis
 • Astrale Healing Reis

De opleiding wordt gegeven door Stephanie en Tessa

Wie zijn wij?

De cursusdagen worden begeleid door Tessa en Stephanie.

Tessa heeft zich de afgelopen maanden ontwikkelt tot een volledig channel in spraak, automatische schrift en als healer na al een zeer lang spiritueel pad te hebben bewandeld. Zij staat in nauw contact met Yeshua en Maria Magdalena die haar begeleiden in haar taak om het Licht op aarde te laten schijnen. Als healer werkt zij graag samen met de Arcturianen en de Mantids.

Stephanie is de laatste jaren in voorbereiding geweest voor haar missie op aarde in het Ascensie proces. Ze heeft daarvoor in vele vlakken ervaring opgedaan en is inmiddels een volledig channel in spraak en schrift. Daarnaast is ze regressietherapeut en healer. Ze staat in nauw contact met haar Andromedaanse sterrenfamilie om haar taak als begeleider en teacher voor Lichtwerkers te leven.
Als healer werkt zij graag samen met de Andromedanen, de Mantids en de Leimurianen.

Planning

- De individuele kennismaking en Oorsprong Reizen vinden plaats in augustus en september op een dagdeel naar keuze.

Deze individuele afspraken vinden plaats in De Praktijk, Stationsweg 43 in Bunnik (augustus) en Heelcentrum Doorn, Sandenburgerlaan 6 in Doorn (september)

 

- De cursusdata zijn op zondagen: 25-9, 23-10, 20-11 en 18-12

De cursusdagen vinden plaats in Heart of Gaia, Lievendaallaan in Zeist.

De cursusdagen duren van 10.00 tot circa 16.30 uur (inloop vanaf 9.40)

 

Kosten

750 euro totaal voor 4 cursusdagen en de Individuele Oorsprong Reis van 2,5 uur.. 

(Heb je de Oorsprong Reis reeds kort geleden bij mij gedaan, dan zijn de kosten voor de cursus 600 euro 

Betaling kan contant, met tikkie of via een factuur. Betalen in termijnen is in overleg mogelijk.

Opgeven

Dat kan via een mail info@buitengewoonaards.nl of een berichtje (06-11274781) naar mij.

De grootte van de groep is 6 tot 12 deelnemers.