Een ruimte nodig voor een workshop, sessies of opleiding? Centrum Nieuwe Aarde is ook te huur.

Channeling Workshop

Zondag 28 augustus 2022.

Nieuwe datum wordt gepland

 

Een dag vol magie en een dag vol contact met het ‘onzichtbare’. We nodigen je uit om te komen ervaren hoe het is om in contact te staan met het hogere door middel van channeling. Channeling is in wezen een eeuwen oude manier voor de mens op aarde om in contact te blijven met de plek waar we vandaan komen, onze werkelijke afkomst. Door de sluier van vergetelheid waar we in zitten zijn velen dit echter vergeten. Tijdens deze dag gaan we het contact herstellen door aan te reiken op welke manieren contact met onze afkomst mogelijk is, ga jij ontdekken welke manier het beste bij jou past en welke blokkades nog opgeschoond mogen worden. Tijdens de dag zullen meerdere oefeningen worden aangereikt maar laten we ons ook voor een groot deel leiden door het Veld en onze eigen gidsen. We zullen werken met verschillende meditaties en daar waar healing nodig is zal healing gegeven worden.

Deze dag zal worden begeleid door Jeshua en Maria Magdalena die d.m.v. Channeling via Tessa en Stephanie verschillende oefeningen gaan aanreiken. Daarnaast staan er verschillende gidsen klaar, oa de Mantids, om waar nodig door healing jullie proces te ondersteunen.

 

De dag wordt begeleid door Tessa en Stephanie.

Tessa heeft zich de afgelopen maanden ontwikkelt tot een volledig channel in spraak, automatische schrift en als healer na al een zeer lang spiritueel pad te hebben bewandeld. Zij staat in nauw contact met Yeshua en Maria Magdalena die haar begeleiden in haar taak om het Licht op aarde te laten schijnen. Als healer werkt zij graag samen met de Arcturianen en de Mantids.

Stephanie is de laatste jaren in voorbereiding geweest voor haar missie op aarde in het Ascensie proces. Ze heeft daarvoor in vele vlakken ervaring opgedaan en is inmiddels een volledig channel in spraak en schrift. Daarnaast is ze regressietherapeut en healer. Ze staat in nauw contact met haar Andromedaanse sterrenfamilie om haar taak als begeleider en teacher voor Lichtwerkers te leven.
Als healer werkt zij graag samen met de Andromedanen, de Mantids en de Leimurianen

 

Wees welkom en laat je onderdompelen in een dag vol magie waarin jij weer meer in contact komt met waar je werkelijk vandaan komt.

Liefs, Tessa en Stephanie

 

Locatie: Heart of Gaia in Zeist (Lievendaallaan 2)

Tijd: 10:00 tot 16:30 uur

8 - 12 deelnemers

Investering: 100 euro contant bij aankomt.

Overig: Voor koffie, thee en kleine versnaperingen wordt gezorgd. Zorg ervoor dat je je eigen lunch meeneemt.

Yogamat, kussens en dekens zijn op de locatie aanwezig. 

 

Annuleren is gratis tot 2 dagen van tevoren. Annuleer je later door omstandigheden? We zullen altijd proberen iemand anders blij te maken met je plekje. Lukt dit dan hoef je niet te betalen. Wordt je plekje niet opgevuld, dan betaal je 100%. 

 

Opgeven kan via een mail info@buitengewoonaards.nl