Opleiding Spirituele Praktijk / ET Healer

Beschrijving

Wil jij je spiritueel ontwikkelen en heb jij affiniteit met onze buitenaardse vrienden, dan is deze cursus wellicht iets voor jou. In de opleiding Spirituele Praktijk / ET Healer gaan we de basisvaardigheden eigen maken van helderziendheid, heldervoelen, helderhoren en wellicht zelfs helderruiken. Je leert coachen door energetische waarneming van aura, chakra's lichaam en je past de steun van jouw buitenaardse gidsen toe en vertaalt dat in heldere boodschappen voor jouw cliënt. Ook maken we contact met de spirituele wereld en leren hoe we boodschappen van overleden mensen kunnen ontvangen en vertalen. Een spiritueel ET practitioner kan op diverse thema’s coachen en geeft daarnaast helende energie. Deze uitgebreide coach en healing technieken maak je jezelf eigen in deze cursus. Deze opleiding is gericht op de technieken die ons geboden worden vanuit diverse vakgebieden voor energetisch werk. Zo is er aandacht voor healing, reding, regressie, psychologie, nieuwetijdskinderen, innerlijk kind werk, mediumschap en therapeutisch lichtwerk in deze opleiding.

 

Een opleiding die diverse onderdelen van spiritueel werk en ET Healing samenbrengt, zodat je een gedegen basis hebt voor je bestaande of jouw nieuwe spirituele praktijk. Ook als je in je eigen leven nog tegen uitdagingen aanloopt, je wilt je spirituele verbindingen versterken, je merkt dat vorige levens je nog in de weg zitten of je mocht als kind niet altijd jezelf zijn, dan kan deze cursus je versneld helpen op je pad. We maken een dieper contact met onze (ET) gidsen en hoger zelf en merken steeds meer, dat zij precies weten wat jij, maar ook jouw cliënt of jouw gezin nodig heeft. Een energetisch coach past geen trucjes toe, maar geeft zich volledig over aan het proces wat zich wil ontvouwen voor de positieve ontwikkeling van jou en de ander.

 

Mocht je na het volgen van deze opleiding nog meer verdieping willen, meer handvaten willen ontvangen en nog willen oefenen met cliënten voordat je je praktijk start, dan raad ik je het vervolg van deze opleiding aan. Namelijk het Mentorship Programma Spirituele Praktijk / ET Healer. Informatie hierover vind je op deze pagina .

 

Spiritueel ontwaken is wat in deze tijd nodig is en wat over het algemeen je ziel graag wilt. Maar we zijn ook nog altijd gewend aan met het hoofd dingen te willen begrijpen. En het hoofd heeft moeite met energetische vormen van werken. Dus houd er rekening mee dat als je aan de cursus deelneemt, ook jouw transformatieproces in gang gezet wordt of in een versnelling kan komen. Het begint vaak al bij de inschrijving. Het diepere contact met gidsen en hoger zelf, maar ook het besef dat je kan genezen door middel van handoplegging, het besef dat je in spirituele taal kan spreken, dat je niet alleen overledenen waar kan nemen, maar ook buitenaardse zielen en opgestegen meesters of aardsengelen die jou kunnen helpen in je groei. Het zorgt ervoor, dat je in jouw leven een transformatie kan zien ontstaan. De cursus opent nieuwe deuren, geeft jou inzichten die je vooruit helpen. Maar in ieder geval, kom je in een proces waardoor je dichterbij jezelf kan komen. Je wordt gaandeweg helemaal terug gebracht naar je gevoel. Fijnis het dat de groep altijd een verbindende groep wordt, waarin jij veilig jouw verhaal kan delen en steun krijgt in wat er dan ook nodig is. Met gelijkgestemden bij elkaar, zal je merken, dat jouw zelfvertrouwen in je proces kan groeien. Samen staan we sterk in een liefdevolle verbinding. Je kan uiteindelijk ook alleen maar een goede coach, healer of therapeut zijn als je zelf alle energie hebt doorleefd en ervaren. Daarom werken we tijdens de cursus veel met het zelf ondergaan van de diverse technieken. Daarna is er ruimte om wat je hebt meegemaakt te delen in de groep. Hierdoor gaan we samen het proces aan, wat het draaglijker en ook heel geborgen en liefdevol maakt.

 

Planning en kosten

De cursus wordt gegeven op 8 hele dagen in Heart of Gaia in Zeist (Lievendaallaan 2)

Data 2022:  Op zondagen: 27-03,  3-4,  24-4, 08-5,  22-5 , 12-6, 26-6 en 03-7

De dagen duren van 10.00 tot circa 16.30 uur

Grootte van de groep is minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Kosten: 960 euro totaal voor 8 dagen opleiding

Betaling kan contant, met tikkie(s) of via een factuur (1x 960 / 2x 480 / 4x 240 / 8x 120)

 

Wat gaan we doen?

Dag 1 – Vertrouwen op je gevoel

De basis van energetisch werken zit hem in het vertrouwen en leren begrijpen van de taal van je gevoel. Deze werkt via het zesde zintuig door middel van beelden, gevoelens en soms zelfs geluiden en geuren. Al deze informatie vormen de richting van je consult. Deze eerste dag gebruiken we om daar mee te leren werken.

Dag 2 – Hoe ruimen we blokkades op

Lange tijd gebruikten we ons gevoel niet meer op de oorspronkelijke manier, waardoor blokkades en zelfs fysieke klachten konden ontstaan. Vandaag gebruiken we om deze blokkades op te leren sporen en oude emoties te verwerken. Ook leren we vandaag om te gaan met aarding en beheer van je eigen energiesysteem. Je komt dagelijks in je praktijk behoorlijk wat emoties en uitdagingen tegen, je zult daarom goed voor jezelf moeten leren zorgen, zodat je krachtig overeind blijft. Door jouw blokkades op te ruimen, kan je iemand anders daar vervolgens ook bij helpen.

Dag 3 – Contact en samenwerken met je gidsen

We maken een dieper contact met onze ET gidsen, ontdekken dat je niet één, maar meerdere gidsen kan hebben. Vandaag ga je kennismaken met je belangrijkste gids of gidsen waarmee je de komende tijd gaan leren samenwerken. Je gaat het direct in oefening brengen. Je leert boodschappen ontvangen om die vervolgens te kunnen doorgeven. Een samenwerking met jouw gids of gidsenteam mag opgebouwd gaan worden en dat vergt voor beide partijen oefening. Een prachtig proces! Automatisch schrift gaan we oefenen om de basis te leggen voor nog duidelijker contact. Vandaag ervaren we ook de helende kracht van energie. We maken een begin met het doorgeven van helende energie via onze handen.

Dag 4 -  ET Healing

We ontdekten in de vorige les al dat we met onze gidsen kunnen verbinden om zo helende energie te geven, nu gaan we dat nog verder eigen maken. Je leert hoe je een coachgesprek aan kan gaan waarbij jouw helderziende en heldervoelende boodschappen samen kan gaan vloeien met het geven van de helende energie. Hierin zal je je blijven ontwikkelen. Je kan de mensen die in jouw praktijk komen op een steeds dieperliggend niveau vooruit helpen. Vandaag gaan we daarom diverse technieken van de ET healing leren toepassen. Het zou ook zo maar kunnen dat er lichttaal bij je loskomt op deze dag.

Dag 5 – Mediumschap en psychologie dag

We maken contact met een overleden dierbare van een medecursist. We leren hoe we daarmee helderheid en duidelijkheid kunnen scheppen voor nabestaanden en werken toe naar een spirituele ondersteuning bij rouwverwerking. Wat kan je doen om de ander te steunen bij verdriet? Wat is er nodig om los te kunnen laten? Een dag om te ervaren dat ook jij een medium bent. Op deze dag gebruiken we technieken uit de psychologie op een mediamieke wijze om zo inzicht te krijgen in de problematiek of uitdaging van de cliënt. De oefeningen zijn gericht op het transformeren van overtuigingen en gedragspatronen die iemand tegenhoud in zijn of haar leven. Ook voor jezelf mag je ervaren hoe het is, als een oude overtuiging wordt opgeruimd. Als je jouw leven wilt transformeren naar de beste versie van jezelf, dan leer je deze dag de tools hoe je dat kan doen. Licht en duister, positieve en negatieve energie, we gaan de wereld van lichtwerkers ontdekken. Hoe breng je zielen naar het licht? Wat is er nodig om licht in de duisternis te brengen? Welke symptomen zijn er te herkennen bij de aanwezigheid van zware energie, hoe reinig je een huis of ruimte? Een mooie en liefdevolle dag, die jou gaat helpen om alle dualiteit vanuit de ziel te overstijgen. Negatieve energie krijgt een heel ander perspectief als je er liefdevol naar gaat kijken. Dan zie je dat alles in het leven alleen maar bedoeld is om als ziel ervan te groeien en te ontwikkelen.

Dag 6 – Regressietherapie en Innerlijk kind werk

Veel lichamelijke en geestelijke klachten hebben een oorsprong in het verleden. Op deze dag werken we met regressietherapie. Teruggaan naar momenten in dit leven of vorige levens om zo oorzaken van blokkades en overtuigingen aan te kijken en te kunnen transformeren. Er zijn diverse methodes om dat te kunnen doen. Een darvan leerden we al op de lesdag hiervoor. Nu gaan we nog andere methodes ontdekken. Iedere therapeut gebruikt een manier die bij hem/haar past. Contact maken met je innerlijk kind is een heel belangrijk stuk waar je als toekomstig therapeut, healer of coach met te maken krijgt. Als er nog grote innerlijk kind stukken aangekeken moeten worden, zal dat in de weg staan om bepaalde cliënten te kunnen helpen. Vandaag maken we een start met dit werk. Omdat dit voor velen een groot stuk is, gaan we in de vervolgcursus (Mentorship) dit nog verder uitdiepen.

Dag 7 -  Nieuwetijdkinderen

Veel kinderen, maar ook volwassen hebben het zwaar of zwaar gehad in deze periode van veranderende tijden. We zitten midden in een overgang naar een ander tijdperk en vele kinderen zijn hier om de nieuwe wereld mee te helpen bouwen. Vele volwassen zijn hier om deze kinderen te begeleiden als ouder of therapeut tijdens hun jeugd. Deze nieuwetijdskinderen krijgen vaak stempels opgedrukt, omdat ze al klaar zijn voor de nieuwe tijd en moeite hebben om in de oude tijd en de oude systemen te functioneren. En als je zelf vroeger zo'n kind was.... dan zal deze dag je heel veel rust en inzicht brengen! Jou mankeert niks, sterker nog, je hebt een belangrijke taak op aarde! Of herken je je kind hierin? Dan zal deze dag veel voor jou en jouw kind gaan betekenen.

Dag 8 – Een consult geven

Vandaag word je uitgedaagd om een volwaardig spiritueel ET consult te gaan oefenen met een medecursist. Alle geleerde technieken van de afgelopen lessen komen samen. Wat kan je zoal "lezen" in het energieveld van de ander? En hoe kan je de boodschap vertalen op een integere wijze, zodat je er de ander mee vooruit helpt? Wat hebben jouw gidsen voor boodschappen voor de ander? En hoe breng je die over? Kan je de blokkade en de pijn in het lichaam verlichten met een ET Healing? Je zal merken, dat dit nu allemaal heel natuurlijk voelt. Na vandaag ga je dit thuis steeds vaker toepassen. Of als je al zover bent, in je eigen werk of je praktijk. We sluiten de dag af met de uitreiking van de certificaten!

 

Opgeven kan via een mail info@buitengewoonaards.nl of een berichtje (06-11274781) naar mij.