Ik verhuis naar een nieuwe locatie vanaf 1 maart. Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b in Doorn

Astrale Reis en Healing Cirkels

In groepsverband maken we een Astrale reis en ontvang je vervolgens een complementaire Multi Dimensionale Healing.

Je wordt begeleid door Stephanie Ayra en vaak nog een andere Healer. Daarnaast natuurlijk ook door prachtige gidsen en andere lichtwezens.

We starten met gezamelijk het veld neerzetten zetten en de gidsen uitnodigen, We spreken de intenties voor de avond uit. Vervolgens ontvang je een Derde Oog Activatie. Je begint daarna de reis met een gidsontmoeting. Deze gids die je ontmoet, begeleid jou op de astrale reis die je gaat maken. 

Na de reis ontvang je een Multi Dimensionale Healing die complementair is aan de reis die je gemaakt hebt en de informatie die je van je gids hebt gekregen. 

 

Geplande cirkels

    

   • Vrijdagavond 17 maart 2023       De Sterren en Planeten (met Madieke)       max. 10 deelnemers  (Nog 3 plekken beschikbaar)           

   Locatie voor bovenstaande cirkel:  Oase Feelgood & Cure Centre, Amstellaan 2b, Purmerend

   Tijd: 19.00 - 22.00 (Vanaf 18.40 inloop)

    

   • Vrijdagavond 24 maart 2023       Jade Healing Tempel in Telos (met Tessa)        max. 12 deelnemers (Nog 7 plekken beschikbaar)

   Locatie voor bovenstaande cirkel: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

   Tijd: 19.00 - 22.00 (Vanaf 18.40 inloop)

    

   • Vrijdagmiddag 14 april 2023         Andromeda Melkweg                                       max. 6 deelnemers 

   Locatie voor bovenstaande cirkel: Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

   Tijd: 13.30 - 16.30 (Vanaf 13.10 inloop) 

    

   • Vrijdagavond 14 april 2023            Draken  (met Christophe)                                max. 12 deelnemers 

   Locatie voor bovenstaande cirkel:  Centrum Nieuwe Aarde, Velperengh 2b, Doorn

   Tijd: 19.00 - 22.00 (Vanaf 18.40 inloop)

    

   Agenda:

   Uitleg en intenties

   Derde Oog activatie/opschoning

   Astrale Reis 

   Deelronde reis

   Multi Dimensionale Healing 

   Deelronde healing

   Kosten: 60 euro p.p. (contant)

   Thee en wat lekkers inclusief.

   Er zijn ligmatten, dekens en kussentjes aanwezig.

   Je kan natuurlijk ook je eigen spullen meenemen, als je dat fijner vind (en eventueel een oogkussentje)

   Draag makkelijk zittende kleding. 

    

   Opgeven kan via een mailtje: info@buitengewoonaards.nl

    

   Annuleren is gratis tot 2 dagen van tevoren. Annuleer je later door omstandigheden? Ik zal altijd proberen iemand anders blij te maken met je plek. Lukt dit dan hoef je niet te betalen. Wordt je plek niet opgevuld, dan betaal je 100%. 

    

   Healers:

    

   Stephanie Ayra: Ayra is hier op aarde om Lichtwerkers en het Ascensieproces op allerlei manieren te ondersteunen. Dat doet ze d.m.v. Regressie, Reading, ET Healing, Channeling en Astrale Reizen. Daarnaast geeft ze diverse Multidimensionale Opleidingen, Workshops en Cirkels. Ze werkt veel samen met haar Andromedaanse sterrenfamilie, Hilarion, Reuzen, Draken en de MantidsWoorden die bij haar passen zijn verbinding, gelijkheid, liefde en kracht.

   Tessa werkt als ET-healer, channeler en energetisch opsteller en is daarnaast geschoold in de-armouring en (quantum) breathwork. Zij staat in nauw contact met haar gidsen waarin Yeshua en Maria Magdalena een belangrijke plaats innemen. Zij is afkomstig van Arcturus en heeft een lange tijd in het Engelenrijk doorgebracht. Zij is naar aarde gekomen om de mensheid te ondersteunen in het ascentieproces, voornamelijk door de boodschap van Liefde uit te dragen.

    

   Christophe is Opsteller, Dragon Healer, Coach, Lu Jong docent & reisbegeleider. Hij doceert Systemisch Werk binnen een coachopleiding en hij schrijft graag. Hij werkt in een ruimte waarin alles er mag zijn & woorden die bij hem passen zijn zuiverheid, ont-dekken, diepgang, essentie, liefde & magie.

   Madieke wonend in mooi Edam met mijn lief, twee prachtige dochters, 2 poezen en 2 konijnen. Opgeleid en gewerkt als docent kunst en dansmaker/choreograaf.

   Ik ben sinds mijn jonge jaren altijd bezig geweest met het verbreden van mijn kennis, wijsheid , ervaringen en eigen groei door veel te lezen, zelfscholing , het doen van lichaamsgerichte therapieën en het volgen van allerlei cursussen en opleidingen o.a. tot TRE provider (Tension release excercises) , tot therapeut Thaise yoga massage en Hypno Birthing practitioner. Met als grote deler een holistische kijk op de mens en de diepe wijsheid van het  lichaam.

   Sinds een paar jaar ben ik mijzelf aan het ontdekken in relatie tot heldere gaven , verschillende soorten energie werk, het besef van het grotere plaatje en de transitie waar wij nu als mens inzitten. Met Stephanie als mijn mentor :- )